tekstgrootte: A - A - A
Bedrijfsmaatschappelijk werk met NLW Groep

Bedrijfsmaatschappelijk werk met NLW Groep

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen bieden om (weer) aan de slag te gaan. Dat is waar het bij NLW Groep om draait. In onze sociale werkplaats hebben wij alle voorzieningen klaar voor gebruik om bij jou werkzaamheden uit handen te nemen, als je daar behoefte aan hebt. Want: werk te veel, mensen tekort? Dan hebben wij de oplossing!

NLW Groep zorgt voor bedrijfsmaatschappelijk werk, maar wat betekent dat nu eigenlijk precies? Wij zijn een maatschappelijke werkplaats waar we sociaal maatschappelijk werk uitvoeren. Dit houdt in dat we jouw werkdruk kunnen verlichten door werkzaamheden van je over te nemen. Het grote voordeel is dat je flexibel kunt inspelen op economische en commerciële omstandigheden van jouw bedrijf. We zijn er namelijk op het moment dat jij dat nodig hebt.

Neem contact op

De voordelen van bedrijfsmaatschappelijk werk

Jouw maatschappelijke werkplaats

Met werkzaamheden uit handen nemen bedoelen we dat in letterlijke zin. Als jouw maatschappelijke werkplaats kunnen we tal van werkzaamheden voor jou uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan assemblage-, montage- en verpakkingswerkzaamheden. We zijn erg flexibel en denken graag in oplossingen. Van complexe, technische opdrachten tot eenvoudig inpakwerk: wij voeren het graag voor je uit! Als verschaffer van sociaal werk draag je bij aan de Participatiewet. Deze wet vervangt verschillende wetten en regelingen, waaronder de wet sociale werkvoorziening en de WSW indicatie.

Je hebt de mogelijkheid om de werkzaamheden bij ons op locatie uit te laten voeren, in Panningen of Venray, maar we kunnen ook personen detacheren op de locatie van jouw bedrijf. De mensen die werken bij een sociale werkplaats van NLW Groep voeren werkzaamheden altijd uit onder begeleiding van een coach. Als bedrijf hoef je dus niet zelf te zorgen voor een maatschappelijk werker. Op deze manier kunnen we een consistente, hoge kwaliteit garanderen. Schroom niet om contact op te nemen om te bekijken wat NLW Groep voor jou kan betekenen.

De partners waar wij mee werken

Logo Logo Logo Logo Logo

Sociaal maatschappelijk werk

Een samenwerking met NLW Groep betekent dat jij sociaal verantwoord aan het ondernemen bent. Je biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te werken voor of in jouw bedrijf. Iedereen die valt onder het doelgroepregister van de Banenafspraak kan komen werken bij een sociale werkplaats en bedrijfsmaatschappelijk werk uitvoeren. Deze doelgroep staat te popelen om te komen werken, maar krijgen hier niet altijd de kans voor. Tegelijkertijd verlaag je de hoge werkdruk van je eigen personeel, wat uiteraard erg voordelig is. Bovendien kan je profiteren van de regelingen en voorzieningen die het werken met een maatschappelijke werkplaats met zich meebrengt.

Een maatschappelijke werkplaats, speciaal voor jou!

Werk laten uitvoeren door een maatschappelijke werkplaats brengt meer pluspunten met zich mee dan je waarschijnlijk in de eerste plaats zou denken. Zo kan je bijvoorbeeld profiteren van Social Return On Investment. Dat houdt concreet in dat je maatschappelijke winst realiseert. Daarnaast geef je ook nog invulling aan de Participatiewet en ondersteun je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! We zijn werkzaam voor de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray. Zo kan jij als reguliere werkgever maatschappelijke winst creëren door je in te zetten voor zorg en welzijn van jouw regio.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Download onze brochure hier

Download hier de brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep' voor meer informatie over bedrijfsmaatschappelijk werk en een kijkje in de keuken van onze organisatie.

Download de brochure