tekstgrootte: A - A - A

Goodiebag vullen

Heeft u extra handen nodig voor uw logistieke inpakwerk? Dan biedt verpakkingsbedrijf NLW Groep dé oplossing. Wilt u bijvoorbeeld een goodiebag vullen en verspreiden? Laat ons u hierbij ondersteunen. Wij zijn een betrouwbaar verpakkingsbedrijf en hebben ervaring met allerlei soorten inpakwerk, van het verpakken van goederen, zoals een goodiebag vullen, tot aanvullende diensten op het gebied van voorraadbeheer.

Inpakwerk uitbesteden: goodiebag maken en vullen

Een goodiebag maken en een goodiebag vullen zijn tijdrovende bezigheden, dus waarom zou u het inpakwerk niet uitbesteden? De inpakcentrale van NLW Groep levert accuraat, snel en efficiënt inpakwerk waardoor u flexibel en tegen lage kosten op groei kunt inspelen. Daarnaast bent u ook maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen als u bijvoorbeeld uw goodiebag laat vullen door NLW Groep.

Inpakwerk op locatie

Op zoek naar medewerkers voor uw inpakwerk in Limburg? Ons verpakkingsbedrijf heeft eigen productielocaties in Venray en Panningen (Noord-Limburg) en is uitstekend toegerust voor allerlei soorten inpakwerk, waaronder ook goodiebags maken en vullen. Ook voeren wij werkzaamheden uit op locatie, dus in uw bedrijf. Onze medewerkers bemensen uw inpakwerk ter plaatse, daarbij zorgen wij bovendien voor (bege)leiding. Op die manier kunnen wij uw goodiebag maken en vullen naar uw wens.

Goodiebag vullen of ander inpakwerk door NLW Groep?

Overweegt u uw logistieke inpakwerk uit te besteden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag actief met u mee naar een oplossing op maat.