tekstgrootte: A - A - A
Werk uitbesteden bij NLW Groep

Werken op locatie met NLW Groep

Heeft je organisatie zoveel werk dat je wel wat extra handen kunt gebruiken? Heb je personeelstekort of zouden tijdelijke medewerkers voor jou een groot verschil kunnen maken? Denk je erover jouw werkzaamheden uit te besteden aan een sociale werkplaats? Dan is NLW je graag van dienst! Voor het uitbesteden van werk op locatie en tijdelijke medewerkers die bij jou op locatie werken ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Detachering van werknemers op locatie

Werk uitbesteden op locatie: detachering

Detachering wil eigenlijk niets meer zeggen dan dat je collega’s inhuurt van een ander bedrijf. Het is een praktische oplossing wanneer je organisatie tijdelijk wat extra hulp kan gebruiken. NLW werkt met zowel groeps- als individuele detachering van opgeleid en enthousiast personeel. We detacheren collega’s die vallen onder de participatiewet. Deze wet zorgt ervoor dat iedereen die kan werken, maar daarbij wat extra ondersteuning nodig heeft, aan de slag kan. Zo bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om weer aan het werk te gaan. Door samen te werken met NLW Groep sla je twee vliegen in één klap: gemotiveerde nieuwe collega’s én maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Of je nu kiest voor uitzenden of detacheren, een werknemer is in beide gevallen tijdelijk bij je in dienst. Maar er is ook een verschil tussen de twee. Iemand die werkt voor een uitzendorganisatie, heeft als invalkracht een contract voor de duur van een opdracht. Goedkope uitzendkrachten zijn vaak inwisselbaar en soms is het daarom lastig een relatie op te bouwen.

Bij detachering werkt het anders: de werknemer heeft een contract dat ook doorloopt wanneer een opdracht eindigt. Dit zorgt ervoor dat de relatie tussen werkgever en werknemer duurzamer is. Daarnaast werkt de werknemer onder jouw leiding, maar wordt hij of zij bijgestaan door een jobcoach. Zo is er altijd een derde partij om op terug te vallen.

Dit is een greep uit onze partners

Groepsdetachering: samen werken op locatie

Ligt er een berg werk dat zo snel mogelijk afgerond moet worden? Denk dan eens na over groepsdetachering. Met een aantal collega’s komen we bij jou werken op locatie, om de werkzaamheden binnen een vooraf vastgestelde periode af te ronden. Wel zo handig! Daarbij nemen we ook het transport en de verdere logistiek op ons. Onze medewerkers gaan onder begeleiding van een coach op jouw locatie aan de slag, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat er een kwalitatief eindproduct wordt afgerond. Zo weet je zeker dat het werk goed gedaan wordt, en kun jij je bezighouden met andere zaken.

Werkzaamheden dienstverlening in Limburg

Onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt komen uit de gemeenten Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas. Zij staan voor je klaar, wat je klus ook is. Inpakwerk, assemblage-, montage- of verpakkingswerkzaamheden: wij nemen je het werk graag uit handen. Ook voor dienstverlening kun je bij ons terecht: voor schoonmaak- of kantinewerkzaamheden bijvoorbeeld. We voorzien je graag van (tijdelijk) extra personeel, zonder dat je je druk hoeft te maken om sollicitatieprocedures.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Download hier onze brochure

Wil je meer weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen? Download dan de brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep'.

Download de brochure