tekstgrootte: A - A - A
Assemblagebedrijf NLW Groep

Jouw assemblagebedrijf NLW Groep

Apparaten bestaan steeds vaker uit een complexe, maar slimme combinatie van onderdelen en modules. Het assembleren van deze onderdelen en modules moet zorgvuldig gebeuren en vraagt om focus.

Steeds meer bedrijven willen een flexibele laag creëren rondom hun werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld door (deel)processen uit te besteden aan een assemblagebedrijf. Assemblagebedrijf NLW Groep is dé betrouwbare partner wanneer je assemblage wilt uitbesteden aan een professionele organisatie. Wij nemen je de mechanische en/of elektronica-assemblage van jouw (deel)processen op professionele wijze uit handen.

Neem contact op

Assemblage werkzaamheden door NLW Groep

Assemblage uitbesteden

NLW Groep heeft meer dan 60 jaar ervaring als assemblagebedrijf. We werken met enthousiaste en kwaliteitsbewuste assemblagemedewerkers en zijn in het bezit van verfijnde apparatuur. Wij zijn ISO9001- en UL-gecertificeerd en de ideale partner voor zowel eenvoudig seriematig werk als complexe opdrachten. We zijn bijvoorbeeld werkzaam voor bedrijven in de elektrotechniek en in de automotive industry.

Op onze eigen productielocaties in Venray en Panningen (Noord-Limburg) zijn er veel mogelijkheden op het gebied van assemblage. Van het seriematig assembleren en monteren van producten (halffabricaten en/of eindproducten) tot doseren (tellen of wegen) en afvullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan printplaatassemblage. Je kunt ons ook inzetten voor soldeerwerkzaamheden en kwaliteitscontroles.

Assemblagemedewerkers inzetten op jouw locatie?

Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit op locatie, in jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze assemblagemedewerkers ter plaatse jouw (deel)processen kunnen uitvoeren en zorgen bovendien voor goede begeleiding.

Assemblagebedrijf NLW Groep levert mankracht en innovatiekracht. We zijn flexibel en hanteren een scherpe prijs waardoor je op groei kunt inspelen tegen lage kosten. Daarbij ben je ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bovendien denken wij graag actief met je mee naar een oplossing op maat.

Een greep uit onze assemblagewerkzaamheden

  • (Deel)productie, assemblage en montage;
  • Voor- en nabewerkingen (stickeren, verzendklaar maken);
  • Kabelbomen maken;
  • Soldeerwerkzaamheden;
  • Aanslaan van connectoren, festons etc.;
  • Doseren (tellen of wegen) en afvullen;
  • Grafische afwerking zoals couverteren, bundelen etc.

Uiteraard kun je binnen dit vakgebied ook bij ons terecht als je op zoek bent naar gemotiveerde medewerkers die binnen jouw bedrijf kunnen werken via individuele of groepsdetachering.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Download de brochure

Wil je meer informatie over onze organisatie of wat NLW Groep voor jou kan betekenen voor je assemblage werkzaamheden? Download dan deze brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep'.

Download de brochure