tekstgrootte: A - A - A

Assemblagebedrijf inschakelen?

Apparaten bestaan steeds vaker uit een complexe, maar slimme combinatie van onderdelen en modules. Het assembleren van deze onderdelen en modules moet zorgvuldig gebeuren en vraagt om focus. Daarbij willen steeds meer bedrijven een flexibele schil creëren en bijvoorbeeld (deel)processen uitbesteden aan een assemblagebedrijf.

Mechanische en/of elektronica assemblage

Assemblagebedrijf NLW Groep is dé betrouwbare partner wanneer u assemblage wilt uitbesteden bij een professionele organisatie. Wij nemen de mechanische en/of elektronica assemblage van uw (deel)processen op professionele wijze uit handen.

Assemblagebedrijf NLW Groep

NLW Groep heeft meer dan 60 jaar ervaring als assemblagebedrijf. We werken met enthousiaste en kwaliteitsbewuste assemblagemedewerkers en zijn in het bezit van verfijnde apparatuur. Wij zijn ISO9001- en UL-gecertificeerd en zijn de ideale partner voor zowel eenvoudig seriematig werk als complexe opdrachten. We zijn bijvoorbeeld werkzaam voor bedrijven in de elektrotechniek en in de automotive-industry.

Van printplaat assemblage tot kwaliteitscontrole

Op onze eigen productielocaties in Venray en Panningen (Noord-Limburg) zijn er een heleboel mogelijkheden op het gebied van assemblage. Van het seriematig assembleren en monteren van producten (halffabricaten en/of eindproducten) tot doseren (tellen of wegen) en afvullen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld printplaat assemblage. U kunt ons ook inzetten voor soldeerwerkzaamheden en kwaliteitscontrole.

Assemblagemedewerkers inzetten op uw locatie?

Ook voeren wij werkzaamheden uit op locatie, in uw bedrijf. Wij bemensen ter plaatse uw (deel)processen met onze assemblagemedewerkers en zorgen daarbij bovendien voor goede (bege)leiding.

Wat levert een samenwerking met NLW Groep voor u op?

Assemblagebedrijf NLW Groep levert mankracht en innovatiekracht. We zijn flexibel en hanteren een scherpe prijs waardoor u op groei kunt inspelen tegen lage kosten. Daarnaast bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bovendien denken wij graag actief met u mee naar een oplossing op maat.