tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Samenwerking ICS en NLW versterkt inclusieve werkgelegenheid in Noord-Limburg

Geplaatst op 19-12-2023

NLW arbeidsontwikkeling is een sterk vernieuwde samenwerking aangegaan met ICS Groep facilitaire dienstverlening. Daarmee benadrukken beide bedrijven hun inzet voor inclusieve werkgelegenheid en werk voor mensen met een arbeidsbeperking.

De vernieuwde samenwerking tussen ICS en NLW omvat praktische initiatieven om schoonmaakwerk inclusief te maken. Daarnaast ondersteunen ze de professionele ontwikkeling van de betrokken medewerkers.

Met zogenaamde inclusieve werkplekken creëert ICS extra werk voor NLW-medewerkers. Door opleiding en training kunnen NLW-medewerkers hun vaardigheden verbeteren en zich kwalificeren voor de snel veranderende arbeidsmarkt. En met ‘jobcoaching’ verloopt het werk soepel en biedt NLW individuele ondersteuning aan de bij ICS gedetacheerde medewerkers.

Bart van der Sluijs, algemeen directeur van ICS Groep: “De vernieuwde samenwerking met NLW weerspiegelt onze toewijding aan inclusiviteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We geloven dat diversiteit bijdraagt aan innovatie en succes.” Ward Verkuylen, directeur NLW Groep, vervolgt: “deze samenwerking opent nieuwe deuren voor onze medewerkers en biedt hen kansen voor persoonlijke en professionele groei. We zijn verheugd over deze samenwerking met ICS en de kansen voor onze medewerkers.”

Foto: ICS Groep