tekstgrootte: A - A - A

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met NLW Groep

Ruim 60 jaar biedt NLW Groep werk aan een speciale doelgroep: mensen met een arbeidsbeperking. Vroeger werd er heel anders naar deze doelgroep gekeken. Men zag toen vooral de beperkingen. Nu is dat gelukkig heel anders; we kijken nu vooral naar de mogelijkheden. Bij NLW Groep zien we deze doelgroep dan ook als mensen met arbeidsmogelijkheden! Wij hebben een MVO beleid en zetten volop in op sociaal verantwoord ondernemen. Bovendien zijn we voor de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray een professionele partner bij het uitvoeren van de Participatiewet.

Sociaal verantwoord ondernemen

Wij zijn ervaren professionals als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij leiden mensen met een arbeidsbeperking op, begeleiden ze intensief en laten ze, volgens uw wensen en eisen, het werk uitvoeren bij u op locatie op óf een van onze eigen locaties. NLW Groep is een organisatie met MVO beleid en is expert in het geschikt maken van allerlei soorten werk voor deze doelgroep.

Duurzaam ondernemen volgens een MVO beleid

Wij hebben heel specifieke kennis en ervaring over duurzaam ondernemen en het doorvoeren van MVO beleid. Daardoor zijn wij een uitstekende partner in business als u wilt inzetten op sociaal verantwoord ondernemen. Wat nu precies de voordelen zijn van het samenwerken met NLW Groep? Hieronder vindt u er een aantal op een rij:

MVO: bent u er klaar voor?

Wilt u meer informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en bent u benieuwd wat NLW Groep voor u kan betekenen? Neem contact op en maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een gratis quickscan.