tekstgrootte: A - A - A
Werken met een arbeidshandicap bij jouw bedrijf

Afstand tot de arbeidsmarkt

Bij NLW Groep werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wil zeggen dat het gaat om mensen die om wat voor reden dan ook moeite hebben een gewone baan te vinden en uit te voeren. Dit kan komen door langdurige werkloosheid, maar bijvoorbeeld ook door een trauma of een verslavingsverleden. Deze mensen willen graag werken, maar hebben daarbij wat extra begeleiding nodig. Onze medewerkers ondersteunen met het werkfit maken en het trainen van arbeidscompetenties. Dit zijn maatwerktrajecten waarbij uiteindelijk gekeken wordt naar de juiste functie.

Wij helpen je graag met het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij bied jij iemand een werkplek en zorgen wij voor de ondersteuning. Win-win, noemen we dat! Onze medewerkers kunnen je ondersteunen met onder meer inpakwerk, assemblage, montage en verpakkingswerk.

Neem contact op

De kracht van NLW

Werken met mensen met een arbeidshandicap

Is het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuw voor jouw organisatie? NLW maakt het je gemakkelijk en neemt alle zorg uit handen.Onze werknemers hebben elk een eigen coach, die werkt aan een perfecte match tussen de werknemer en zijn of haar werkzaamheden. Daarnaast zorgt de jobcoach voor een uitgebreide één-op-één begeleiding tijdens het hele werktraject.

Onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt komen graag bij je op locatie werken, maar ook in onze maatschappelijke werkplaatsen hebben we alle ruimte om je werkzaamheden uit te voeren. Samen wordt er gekeken naar hoe we jouw product of dienst het beste door onze teams kunnen realiseren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sinds 2015 valt iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking onder de Participatiewet. Deze wet heeft als doel om iedereen die kan werken, maar daarbij door ziekte of handicap extra ondersteuning nodig heeft, aan het werk te krijgen.

Bij NLW Groep zien we mensen met een arbeidsbeperking als mensen met arbeidsmogelijkheden. We kijken samen naar wat wél kan, in plaats van te denken in beperkingen. Wil je als bedrijf je sociale en maatschappelijke steentje bijdragen? Dan staat NLW Groep voor je klaar met enthousiaste, gemotiveerde en professionele medewerkers!

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Bekijk onze brochure

Wil je meer weten over het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Lees dan onze brochure ‘Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf’. Heb je daarna nog vragen? Dan staan wij voor je klaar.

Download de brochure