tekstgrootte: A - A - A

Verzenddozen op maat laten produceren

NLW Groep heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van verzenddozen op maat. We produceren verzenddozen in veel diverse uitvoeringen, zoals Amerikaanse vouwdozen. De kartonnen vouwdozen kunt u geheel op maat laten maken. U heeft namelijk keuze uit verschillende kwaliteiten, afmetingen en hoogten. U kunt zelfs verzenddozen kopen waarvan u de hoogte zelf kunt bepalen.

Verzenddozen kopen? Vraag ons om advies.

Wij weten als geen ander dat verzenddozen een belangrijk onderdeel uitmaken van de logistiek binnen een bedrijf. Daarom denken wij graag mee over de beste oplossing voor het verzenden van uw producten. Als ervaren kartonnagebedrijf weten we namelijk precies welke verzenddozen bij welke producten passen. Klop dus gerust bij ons aan voor advies.

Voordelen van kartonnen verpakkingsdozen

De post- en verzenddozen van NLW Groep zijn speciaal ontwikkeld om uw producten eenvoudig, snel en veilig te kunnen verpakken. Zo weet u zeker dat de bestelling onbeschadigd bij de ontvanger terechtkomt. Een ander voordeel is dat onze verzenddozen 100% recyclebaar zijn en daardoor minder milieubelastend zijn. Kartonnen dozen kopen?

Neem contact op!

Denkt u dat NLW Groep de geschikte partner voor u is op gebied van productie van vouwdozen op maat? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zoeken graag met u mee naar een oplossing op maat.