tekstgrootte: A - A - A

Werk uitbesteden

Is uw eigen capaciteit niet toereikend en wilt u werk uitbesteden? Of het nu gaat om logistiek of om techniek, om eenvoudig inpakwerk of om complexe assemblage, bij onze goed opgeleide en flexibele medewerkers is uw opdracht letterlijk in goede handen.

Dus bent u op zoek naar een assemblagebedrijf, kartonnagebedrijf of verpakkingsbedrijf waar u met een gerust gevoel uw productieproces (of delen daarvan) kunt uitbesteden? Dan bent u bij NLW Groep aan het juiste adres.

Naast werk uitbesteden, kunt u ook voor diverse vormen van dienstverlening (schoonmaak, kantinediensten e.d.) uitstekend bij ons terecht.

Productie uitbesteden bij ons op locatie

Werk in opdracht
Onze eigen uitvoeringslocaties in Panningen en Venray zijn uitstekend toegerust voor allerlei soorten opdrachten. Flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierbij de sleutelwoorden.

Productie uitbesteden op uw eigen locatie

Werken op locatie
U kunt ook werk uitbesteden op uw eigen locatie. Dat is soms wel zo handig en efficiënt. Wij bemensen dan ter plaatse uw (deel)processen met onze medewerkers en zorgen daarbij bovendien voor leiding en begeleiding. Dat scheelt u heel veel zorgen!

De voordelen van werk uitbesteden bij NLW Groep op een rijtje: