tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Ontdek de resultaten van ons klantonderzoek bij NLW Groep!

Geplaatst op 07-03-2024

We zijn verheugd om de uitkomsten van ons recente klantonderzoek te delen.

Bij NLW Groep streven we er continu naar om onze klanten tevreden te stellen. We zijn verheugd te zien dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Onze dienstverlening heeft een indrukwekkende score van 7,4 behaald, terwijl de kwaliteit van onze medewerkers zelfs een 7,6 scoorde. Dit is een prestatie waar we trots op zijn!

Het onderzoek benadrukt het belang van betrouwbaarheid voor onze klanten, en we streven er voortdurend naar om hieraan te voldoen. Daarnaast hechten onze klanten veel belang aan de vaardigheden van onze medewerkers, dat deze aansluiten bij de werkzaamheden. Onze toegewijde collega’s van NLW Groep werken iedere dag weer aan de ontwikkeling van onze medewerkers, waardoor we kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Bij NLW Groep staat uiteraard het bevorderen van een inclusieve maatschappij hoog op de agenda, en we zijn actief betrokken bij het realiseren van dit doel.

Ook zijn er nog gebieden waar we op willen verbeteren, en hier zullen we ook het komende jaar met veel passie weer ruime aandacht aan besteden.

Bekijk de onderstaande infographic voor de belangrijkste hoogtepunten uit ons klantonderzoek.

Bij NLW Groep blijven we ons inzetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een positieve impact te hebben op onze samenleving. We kijken ernaar uit om samen met u verder te groeien en te verbeteren.