tekstgrootte: A - A - A
inpakbedrijf NLW

NLW Groep - Jouw inpakbedrijf

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die jouw inpakwerkzaamheden uit handen neemt, dan is NLW Groep de geschikte kandidaat voor jou. In onze maatschappelijke werkplaatsen in Venray en Panningen kunnen we verschillende soorten inpakwerk voor jou uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van goodiebags of het inpakken van kerstpakketten, maar ook taken met betrekking tot voorraadbeheer kunnen we voor onze rekening nemen. De inpakcentrale NLW Groep loopt als een trein en neemt jouw werk graag voor zijn rekening. We kunnen de werkzaamheden ook bij jou op locatie uitvoeren, als dat beter past binnen het productieproces.


Neem contact op

De voordelen van inpakbedrijf NLW Groep

Betrouwbaar inpakwerk, uitgevoerd in jouw regio

NLW Groep werkt voor de gemeenten Venray, Peel en Maas en Horst aan de Maas. Hierdoor proberen we op regionale schaal werknemers te voorzien van werk. De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd onder (bege)leiding van ervaren jobcoaches, zodat jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit bij aflevering. Vooral bij logistiek inpakwerk heb je snel handen tekort en dan kan een inpakbedrijf de oplossing bieden. Samen met NLW Groep ben je ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen omdat je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans biedt om weer aan de slag te gaan.

Het vullen van bijvoorbeeld een goodiebag of een kerstpakket is een tijdrovende bezigheid, dus waarom zou je dit niet uitbesteden? Inpakbedrijf NLW Groep levert accuraat, snel en efficiënt inpakwerk waardoor je flexibel en tegen lage kosten op groei kunt inspelen. Je kunt genieten van de voordelen van extra personeel zonder de extra zorgen en kosten die dit met zich meebrengt. Daarnaast verlicht het uiteraard de werkdruk van je huidige medewerkers, waardoor er vanzelf een win-win situatie ontstaat.

Wij zijn trotse partners van:

Logo https://www.dolmanslandscaping.com/Logo http://www.xerox.nl/Logo https://www.nedschroef.com/en/Logo http://www.dhl.nl/nl.htmlLogo http://www.fancom.nl/nl/

Inpakwerk in Brabant?

Onze productielocaties in Panningen en Venray zijn uitstekend toegerust op allerlei soorten inpakwerk. We onderzoeken bijvoorbeeld eerst of mensen in staat zijn om staand werk te doen of dat zittend werk beter bij diegene past. Daar passen we de werkplek dan ook op aan. De maatschappelijke werkplaatsen zijn dus ook ideaal voor beschut werk. Als bedrijf in Brabant kan je ook gebruikmaken van deze inpakcentrale. Je kunt betrouwbaar inpakwerk uit Brabant laten uitvoeren in Noord-Limburg of we kunnen ter plekke op jouw locatie de werkzaamheden oppakken.

Inpakwerk in Limburg?

NLW Groep biedt verschillende mogelijkheden om inpakwerk uit te voeren voor jouw bedrijf. Deze werkzaamheden kunnen op allerlei verschillende manieren worden vormgegeven, afhankelijk van wat het best bij jouw bedrijf past. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. We denken graag actief met je mee hoe we inpakwerk in Limburg en Brabant verzorgen. Inpakbedrijf NLW Groep gaat altijd op zoek naar een oplossing op maat. Indien relevant kunnen we bijvoorbeeld ook meedenken over invulling van verpakkingswerkzaamheden.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Bekijk onze brochure

Download hier de brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep'. Lees meer over inpakbedrijf NLW Groep én neem een kijkje in onze keuken.

Download de brochure