tekstgrootte: A - A - A
Werkbedrijf Venray NLW Groep

NLW Groep - jouw werkbedrijf in Venray

Wil jij je inzetten voor het verbeteren van de werkgelegenheid in jouw regio? Is die regio de regio van Venray? Dan ben je bij NLW Groep aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam voor de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray en ons doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te bieden om (weer) aan de slag te gaan. Dit doen we door het overnemen van werkzaamheden of door mensen te detacheren bij jouw bedrijf op locatie. Daarnaast kunnen we ook een steuntje in de rug bieden als het gaat om moeilijke wet- en regelgeving van een sociale werkvoorziening. We hebben veel ervaring en expertise in huis die jouw vragen uitgebreid kunnen beantwoorden. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates, zodat jij kunt voldoen aan de eisen en voorwaarden die verschillende partijen stellen aan een samenwerking met een sociaal werkbedrijf. Denk dan bijvoorbeeld aan de SROI-eisen van de gemeenten waarvoor NLW Groep actief is.

Elke arbeidsmarktregio heeft sociale werkplaatsen, maar wij zetten ons in voor de werkgelegenheid in Noord-Limburg. Simpelweg omdat de mensen die bij deze gemeenten aankloppen, ook in die regio wonen. Dan is het wel zo handig dat we werk aanbieden op locaties die gemakkelijk te bereiken zijn voor onze medewerkers. Dit werkt zo per arbeidsmarktregio. Als regionaal werkbedrijf kan je echt het verschil maken als je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans biedt om in of voor jouw bedrijf aan de slag te gaan.

Neem contact op

Samenwerken met een sociaal werkbedrijf? De voordelen

Regionaal werkbedrijf NLW Groep

Als regionaal werkbedrijf in Venray zet NLW Groep zich in om mensen van werk te voorzien. Dit doen we enerzijds omdat we mensen de kans willen bieden om aan het werk te gaan en hopelijk op lange termijn te re-integreren in de arbeidsmarkt, maar op korte termijn vooral om lekker bezig te blijven. Bij een sociaal werkbedrijf zoals NLW Groep kan je werk uitbesteden op het moment dat jouw werknemers wel wat hulp kunnen gebruiken. We kunnen je volledig ontzien door de gehele uitvoering van de opdracht te laten verlopen in een van onze eigen werkplaatsen. Deze zijn volledig ingericht, zodat onze medewerkers direct aan de slag kunnen. Sommigen houden van een beschutte werkplek, anderen werken graag samen in een grote groep. In onze werkplaats kunnen mensen met een arbeidsbeperking begeleid werken, op de manier dat zijn het prettig vinden.

Als het niet mogelijk is om de werkzaamheden te verplaatsen naar een van onze werkplaatsen, maar je je wel wilt inzetten voor het creëren van extra banen, kunnen we ook bij jou op locatie komen werken. Iedere werknemer wordt begeleid door een jobcoach, waardoor jij altijd een persoon hebt om op terug te vallen. Is het werk uitvoerbaar door één persoon? Dan kunnen we één persoon detacheren. Is het gemakkelijker als het werk wordt uitgevoerd door een groep? Dan detacheren we een groep medewerkers! Er wordt altijd onder begeleiding gewerkt, waardoor je kan vertrouwen op een consistente kwaliteit. Daarnaast kan je zo genieten van de voordelen van het inhuren van tijdelijk personeel, waardoor je gemakkelijk kan inspelen op economische veranderingen.

Onze partners waar we trots op zijn

Werk uitbesteden in een van onze werkplaatsen

NLW Groep probeert altijd een zo regulier mogelijke werkplek te realiseren. Zo hebben we naast de werkplaats in Venray, ook een werkplaats in Panningen. Op deze manier willen we de drempel voor het samenwerken met een regionaal werkbedrijf zo laag mogelijk houden. Bij een sociale werkvoorziening van NLW Groep kan je gemakkelijk werkzaamheden uitbesteden. We hebben een verscheidenheid aan mogelijkheden als het gaat om het type werkzaamheden dat we uitvoeren. Denk dan bijvoorbeeld van complexe assemblage werkzaamheden tot aan herhalend inpakwerk.

De sociale werkvoorziening in regio Venray

Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden voor een samenwerking tussen NLW Groep en jouw bedrijf kunnen bekijken. We streven naar een duidelijk plan van aanpak, zodat het voor beide partijen duidelijk is waar we aan toe zijn. Een eventuele samenwerking brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo draag je bij aan de invulling van de Participatiewet en de Wet Banenafspraak. Deze wet vervangt de regelingen zoals beschreven in de wet sociale werkvoorziening. Iedereen die door een handicap of een ziekte niet het minimumloon kan verdienen, wordt opgeslagen in het doelgroepenregister. Dit is ook de doelgroep voor de Banenafspraak.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Download onze brochure

Wil je meer informatie over werkbedrijf Venray of over de werkwijze die wij hanteren? Download de brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep'.

Download de brochure