tekstgrootte: A - A - A

Verpakkingsbedrijf NLW Groep

Heeft u extra handen nodig voor uw logistieke inpakwerk zoals het verpakken van goederen of etiketteren? Dan biedt NLW Groep dé oplossing. NLW Groep is een betrouwbaar verpakkingsbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Wij werken met loyale en servicegerichte medewerkers, gedegen inpakwerk machines en overzichtelijke werkprocessen. Onze inpakcentrale is dan ook niet voor niets in het bezit van diverse certificaten op het gebied van kwaliteitsgarantie.

Verpakken van goederen in opdracht

Ons verpakkingsbedrijf heeft eigen productielocaties in Venray en Panningen (Noord-Limburg) en is uitstekend toegerust voor allerlei soorten inpakwerk. Van het verpakken van goederen tot aanvullende diensten op het gebied van voorraadbeheer. Van ompakken tot het samenstellen (inpakken) van speciale verpakkingen: inpakcentrale NLW Groep staat voor u klaar!

Inpakwerk op locatie

Ook voeren wij werkzaamheden uit op locatie, dus in uw bedrijf. Onze medewerkers bemensen uw inpakwerk ter plaatse, daarbij zorgen wij bovendien voor (bege)leiding. 

Samenwerken met verpakkingsbedrijf NLW Groep?

De inpakcentrale van NLW Groep levert accuraat, snel en efficiënt werk waardoor u flexibel kunt inspelen op groei tegen lage kosten. Daarnaast bent u ook maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Wilt u samenwerken met verpakkingsbedrijf NLW Groep? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bovendien denken wij graag actief met u mee naar een oplossing op maat.