tekstgrootte: A - A - A

Sociale werkplaats

Het maatschappelijk werkbedrijf NLW Groep, ook wel bekend als de ‘sociale werkplaats’, ondersteunt werkgevers bij het flexibel kunnen inspelen op de economische en commerciële omstandigheden van hun bedrijf. Wij bieden verschillende mogelijkheden zoals (delen van) productie uitbesteden en tijdelijk personeel inhuren. Hiervoor beschikken wij over een groot aantal waardevolle, goed opgeleide en gemotiveerde werknemers, die u veel werk uit handen kunnen nemen.

Afhankelijk van uw wensen en uw situatie, zijn er verschillende opties mogelijk, zowel in de sociale werkplaats van het maatschappelijk werkbedrijf als bij u op locatie.

Werk uitbesteden

Wilt u uw productie uitbesteden? Of delen hiervan? Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en hebben veel ervaring in onder andere werkzaamheden op het gebied van logistiek (bijv. verpakking) en techniek (bijv. assemblage). Onze medewerkers kunnen werkzaamheden onder leiding van een NLW-leidinggevende in uw bedrijf (op locatie) verrichten of in de sociale werkplaats op een van onze eigen locaties in Panningen (Peel en Maas) en Venray. Hier beschikken wij over veel werkruimte, magazijnruimte en een grote diversiteit aan machines en gereedschappen.

Lees meer over productie uitbesteden

Inhuur personeel

Tijdelijk personeel inhuren, hiervoor hebben wij aantrekkelijke detacheringsmogelijkheden. Wij detacheren zowel groepen als individuele medewerkers, op basis van maatwerkovereenkomsten. Behalve ervaren productiemedewerkers, heeft NLW Groep ook uitstekende dienstverleners beschikbaar zoals conciërges, kantinemedewerkers en schoonmakers.

Lees meer over inhuur personeel

Gratis quickscan

Wilt u weten wat NLW Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis quickscan.

Lees meer over een gratis quickscan