tekstgrootte: A - A - A
Werk uitbesteden bij NLW Groep

Werk uitbesteden aan een sociale werkplaats bij NLW Groep

Kom je eigenlijk wat handen tekort om jouw werkzaamheden uit te voeren? Denk je erover om (delen van) het werk uit te besteden een sociale werkplaats? Dan ben je bij NLW Groep aan het juiste adres. Of het nu gaat om logistiek of techniek, om eenvoudig inpakwerk of complexe assemblage, bij onze goed opgeleide en flexibele medewerkers is jouw opdracht letterlijk in goede handen.

Of je nu assemblage- of verpakkingswerkzaamheden wilt uitbesteden, dit sociaal werkbedrijf heeft een passende oplossing. Door onze medewerkers in te schakelen ben je niet alleen uit de brand geholpen wat betreft de taken en opdrachten, maar ben je ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig.

Naast werkzaamheden uitbesteden, kun je ook voor diverse vormen van dienstverlening uitstekend bij ons werkbedrijf terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan schoonmaak- en kantinediensten of aantrekkelijke mogelijkheden om tijdelijk personeel in te huren. Kortom: NLW Groep kan jouw bedrijf een helpende hand bieden op het moment dat jij dat even nodig hebt!

Neem contact op

Wat kan een sociale werkvoorziening voor jou betekenen?

Werkzaamheden uitbesteden bij ons of bij jou op locatie

Onze eigen uitvoeringslocaties in Panningen en Venray zijn uitstekend toegerust voor allerlei soorten opdrachten. Flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierbij de sleutelwoorden. Een klus uitbesteden? Als jij zorgt voor de opdracht en de materialen, zorgen wij voor de rest!

Je kunt ook werkzaamheden uitbesteden op jouw eigen locatie. Dat is soms wel zo handig en efficiënt. Wij komen dan met onze medewerkers naar jou toe om te werken aan je (deel)processen en zorgen daarbij bovendien voor leiding en begeleiding. Dat scheelt je heel veel zorgen!

Partners waarmee we samenwerken

Werk uitbesteden draagt bij aan sociaal verantwoord ondernemen

Als je werk uitbesteedt bij werkbedrijf NLW Groep, zijn er twee voordelen die als een paal boven water staan. Ten eerste ben je geholpen doordat je werkzaamheden op een secure, betrouwbare manier worden uitgevoerd. We nemen je de werkzaamheden uit handen, zodat jij je kan concentreren op andere zaken. Daarnaast ben je sociaal verantwoord aan het ondernemen. Als je onze hulp inschakelt, draag je bij aan de Wet Banenafspraak én geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te werken voor of in jouw bedrijf. Wij zien enkel een win-win situatie!

De voordelen van werkbedrijf NLW Groep op een rijtje:

  • Wij bieden als assemblagebedrijf, kartonnagebedrijf én verpakkingsbedrijf mogelijkheden in een grote diversiteit aan werksoorten;
  • Jouw werk wordt uitgevoerd door goed opgeleide en betrouwbare medewerkers;
  • Wij staan voor flexibel maatwerk en grote leverbetrouwbaarheid;
  • Er worden duidelijke afspraken gemaakt over prijzen en performance;
  • Wij regelen de bemensing, de leiding en de begeleiding van de medewerkers.
Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Download de brochure

Wil je meer informatie over onze organisatie of over onze werkwijze? Download onze brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep'.

Download de brochure