tekstgrootte: A - A - A

Montagebedrijf NLW Groep

Met meer dan 60 jaar ervaring is NLW Groep dé betrouwbare partner wanneer u montage wilt uitbesteden bij een professioneel montagebedrijf. Heeft u iets te monteren of in elkaar te zetten tot een geheel? Dan bent u bij NLW Groep aan het juiste adres. Wij nemen de montage van uw (deel)processen op professionele wijze uit handen.

Mechanische en elektromontage

We zijn in het bezit van de meest verfijnde apparatuur en werken uitsluitend met enthousiaste en kwaliteitsbewuste montagemedewerkers. Met onze ISO9001- en UL-certificeringen zijn wij de ideale partner voor zowel eenvoudig seriematig werk als complexe opdrachten zoals mechanische en elektromontage. Ook zijn wij werkzaam voor de automotive-industry.

Van elektromontage tot kabel montage

Onze productielocaties bevinden zich in Venray en Panningen (Noord-Limburg). Daar zijn de mogelijkheden talrijk: seriematig monteren van producten (halffabricaten en/of eindproducten), doseren (tellen of wegen) en afvullen.

Wilt u montagemedewerkers inhuren voor op uw locatie? Ook dat kan! Wij zorgen ervoor dat er genoeg montagemedewerkers in uw bedrijf komen zodat uw (deel)processen continueren of zelfs versnellen. Daarnaast kunnen we ook voor kabel montage zorgen bij u op locatie. Bovendien zorgen wij voor goede (bege)leiding.

Samenwerken met montagebedrijf NLW Groep?

Montagebedrijf NLW Groep staat bekend om mankracht en innovatiekracht. We werken flexibel en hanteren scherpe prijzen. Als u samen gaat werken met NLW Groep bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We denken graag met u mee naar een oplossing op maat.