tekstgrootte: A - A - A
Personeel inhuren bij NLW Groep

Personeel inhuren bij NLW Groep

Je kunt bij ons terecht voor het inhuren van goed opgeleid en gemotiveerd personeel. We hebben twee verschillende vormen waarin u tijdelijk personeel bij ons kan inhuren. Je kunt bij ons in de eerste plaats namelijk individueel personeel inhuren. Dan heb je één tijdelijke medewerker tot je beschikking die je, net als iedere andere vaste medewerker, kunt inzetten voor de werkzaamheden van jouw bedrijf. Dan heb je de voordelen van het inhuren van tijdelijk personeel en kun je genieten van de flexibiliteit die tijdelijke medewerkers met zich meebrengen.

Als tweede optie detacheren we meerdere medewerkers tegelijk als groep. Deze groepsdetachering is uitermate geschikt als je werk wilt uitbesteden dat gemakkelijk en snel kan worden verzet door meerdere mensen of juist een structurele strekking heeft. Welke vorm je ook kiest, de tijdelijke medewerkers werken onder jouw leiding en worden daarnaast persoonlijk begeleid door één van onze jobcoaches.

Neem contact op

Werk uitbesteden bij NLW Groep

Flexibel personeel inhuren: wat zijn de voordelen?

We hebben nu al enkele keren benoemd dat tijdelijk personeel inhuren verschillende voordelen met zich meebrengt. Maar wat zijn deze voordelen eigenlijk? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  • Je doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • Als je kiest voor individuele tijdelijke medewerkers of groepsdetachering, dan werk je met opgeleid en gemotiveerd personeel.
  • Het werk wordt uitgevoerd onder jouw eigen leiding.
  • De tijdelijke medewerker wordt persoonlijk begeleid door een NLW Groep jobcoach.
  • Je bent verzekerd van maatwerk op basis van een detacheringsovereenkomst.
  • Flexibel personeel inhuren bespaart je kosten. Zo kun je je volledig focussen op jouw core business.
  • Je voldoet aan onze gezamenlijke maatschappelijke opgave van de Participatiewet (en de Quotumwet).

Bovendien geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een arbeidsbeperking de kans om te werken voor of in jouw bedrijf. Dan ben je niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook sociaal verantwoord aan het ondernemen. Daarnaast steun je deze personen in hun zoektocht naar werk, terwijl het ook voordelig is voor jou als bedrijf.

NLW Groep heeft de juiste kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf voldoet aan alle SROI-eisen die worden gesteld door gemeenten. Wij werken voor de gemeenten Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venray. We hebben twee werkplaatsen in Panningen en Venray waar we de werkzaamheden voor je kunnen uitvoeren.

Onze partners

Tijdelijk personeel aannemen voor structureel werk

Groepsdetachering is een uitstekende oplossing wanneer je structureel werk wilt laten uitvoeren zonder dat je werkgeversrisico’s draagt. Wil je bijvoorbeeld tijdelijk personeel inhuren voor assemblage, montage of het verpakken van producten? Maak dan gebruik van onze gratis quickscan en dan onderzoeken we welke vorm van detacheren het meest geschikt is voor jouw bedrijf. We bekijken samen op welke manier onze medewerkers het beste passen binnen het productieproces en houden daarbij de persoonlijk doelen van de gedetacheerden in ons achterhoofd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij wordt geholpen met jouw werkzaamheden, maar ook dat ons medewerkers plezier ervaren in hun werk.

Werk uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd wat individuele of groepsdetachering door NLW Groep voor jou kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak afspraak voor een gratis quickscan. Zo krijg je inzicht in hoe ons personeel met een arbeidsbeperking kan worden ingezet voor jouw productieproces. Ook bij vragen over de Participatiewet of de implementatie hiervan kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen je voorzien van juiste informatie die relevant is voor jouw situatie en je bijstaan bij eventuele problemen.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Bekijk hier onze brochure

Bekijk hier de brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep' voor meer informatie en de mogelijkheden om personeel in te huren voor jouw bedrijf.

Download de brochure