tekstgrootte: A - A - A
Personeel Detacheren

Personeel detacheren van NLW Groep

Detachering van personeel kan een uitkomst bieden als jouw bedrijf tijdelijk wat extra mensen kan gebruiken. Concreet betekent personeel detacheren dat je tijdelijk een personeelslid inhuurt of leent van een ander bedrijf. NLW Groep is een geschikte partij als je om extra personeel verlegen zit, maar ook bijvoorbeeld als je rekening moet houden met een wisselende conjunctuur. Wij detacheren de doelgroep van de Participatiewet, waardoor jij ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen bent!

Personeel detacheren van NLW Groep betekent dat je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans biedt om weer aan de slag te gaan. De gedetacheerde werknemer kan werkzaamheden voor jouw bedrijf uitvoeren, bij jou op locatie of bij een van onze werklocaties in Venray of Panningen. De werknemers zijn niet bij jou in vaste dienst en staan niet bij jou op de loonlijst, maar je kunt wel genieten van de voordelen!

Neem contact op

Detachering van werknemers van NLW Groep

Detachering: uitzendbureau versus detacheerbedrijf

Als je personeel nodig hebt, kan je ervoor kiezen om via een uitzendbureau of via een detacheerbedrijf personeel te detacheren. De werknemers is dan tijdelijk in dienst bij jou. Maar wat is nu precies het verschil tussen uitzenden en detacheren? In de basis is het verschil niet zo gigantisch groot. De grootste discprepantie zit hem in de zekerheid voor de werknemer. Een detacheringsorganisatie is de werkgever waarbij de persoon in kwestie en contract heeft. Bij een uitzendbureau zit het contractmatig anders in elkaar. Dan loopt je contract vaak tot het einde van de opdracht waaraan je werkt. Het uitzendbureau hoeft de werknemer niet door te bepalen op het moment dat er geen werk is. Een detacheringsbedrijf doet dit wel.

De relatie tussen werkgever en werknemer is bij een detacheringsorganisatie vaak wat duurzamer. Dit komt meestal omdat werknemers via een detacheringsorganisatie voor een langere tijd worden ingezet dan via een uitzendbureau. Desalniettemin loop je als werkgever minder risico’s. Je hoeft bijvoorbeeld geen loon door te betalen bij ziekte en je kan gemakkelijk flexibel inspelen op het werkaanbod. De werknemer werkt onder jouw leiding, maar wordt begeleid door een jobcoach. Zo heb je altijd een derde partij om op terug te vallen en om aansprakelijk te stellen. NLW Groep stelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ter beschikking die kunnen werken voor jouw bedrijf. Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers staan te popelen om aan de slag te gaan!

Onze partners

Groepsdetachering: hoe werkt het?

Heb jij werk dat even afgetikt moet worden? Even met zijn allen aan de bak zodat de taak binnen no-time afgerond is? Denk dan eens aan groepsdetachering. Dan komen wij naar jouw locatie om de werkzaamheden uit te voeren. We nemen genoeg mensen mee om de opdracht binnen een bepaalde tijd af te ronden en nemen de transport en logistieke consequenties op ons. Er wordt altijd gewerkt onder begeleiding van coaches, zodat je er zeker van kunt zijn dat de kwaliteit van het eindproduct hoog is. Het personeel dat we detacheren zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo ben jij niet alleen geholpen door de werkzaamheden op tijd af te ronden, maar ga je ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je biedt mensen met een arbeidshandicap de kans om weer actief te zijn op de arbeidsmarkt zonder dat je kampt met de werkgeversrisico’s van extra personeel.

Assemblage, montage of logistiek: detachering is mogelijk!

Of het nu gaat om assemblage-, montage-, inpak- of verpakkingswerkzaamheden, NLW Groep neemt het graag met beide handen aan. We zetten ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de gemeenten Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas. Neem vooral contact met ons op om te bekijken hoe een eventuele samenwerking vormgegeven kan worden. We hebben de kennis en ervaring in huis om concrete adviezen te doen en tegelijkertijd de wet- en regelgeving van personeel detacheren in acht te nemen. We kunnen je voorzien van (tijdelijk) extra personeel zonder dat je je zorgen hoeft te maken om sollicitatieprocedures en werving en selectie. Dus: werk te veel, mensen tekort? NLW Groep biedt gegarandeerd de oplossing!

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Bekijk onze brochure

Lees meer over personeel detacheren in onze brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep'.

Download de brochure