tekstgrootte: A - A - A

Deel via

NLW Groep verpakt Agrifriends PSV foodbox

Geplaatst op 15-04-2021


NLW Groep verzorgt het verpakken van 350 AgriFriends PSV foodboxen. De foodbox is een initiatief van AgriFriends in samenwerking met PSV, waarmee ze zich sterk maken voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Supporters van PSV konden afgelopen weken aangeven wie er een steuntje in de rug en een gratis foodbox ter waarde van €25,- verdient. Onder de aanmeldingen zijn er 250 boxen verloot. Daarnaast worden er 100 boxen aangeboden aan Voedselbank Eindhoven. De medewerkers van NLW zijn flink aan de bak gegaan, want alle foodboxen moesten binnen een dag klaar zijn voor verzending.

Wie zijn AgriFriends?

Een aantal toonaangevende bedrijven uit de Zuid-Nederlandse agrarische sector zijn samen het initiatief ‘AgriFriends’ gestart. Samen zetten de bedrijven zich in om de dialoog tussen boeren en burgers te activeren.

Boeruh, boeruh….

Bij voetbalclub PSV is het woord ‘boeren’ een geuzennaam, iets waar men trots op is. De trouwe aanhang van de club is een groot en gemêleerd gezelschap. Man, vrouw, jong en oud. Een prachtige doelgroep dus om de dialoog over voedselproductie mee te voeren. PSV zet zich in om een maatschappelijke dialoog over voedselproductie te bevorderen.

Wat zit er in de AgriFriends PSV foodbox?

Bekijk ook het filmpje op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pgOuD7hxQqU

Foodbox