tekstgrootte: A - A - A

Kartonnage door NLW Groep

Met ruim 50 jaar ervaring is kartonnagebedrijf NLW Groep gespecialiseerd in het op maat produceren van kartonnen verpakkingen. De nadruk bij deze kartonnage ligt op het produceren van golfkartonnen dozen in verschillende uitvoeringen, zoals Amerikaanse vouwdozen. Amerikaanse vouwdozen zijn de meest bekende en gangbare kartonnen dozen die worden gebruikt in de kartonnage- en verpakkingsindustrie.

Kartonnage voordelen

Kartonnen verpakkingen hebben  veel voordelen. Kartonnen verzenddozen zijn namelijk eenvoudig op te vouwen en zijn daarnaast 100% recyclebaar. Daarmee zijn kartonnen verpakkingen minder milieubelastend, zo ook die van kartonnagebedrijf NLW Groep.

Kartonnagebedrijf als ‘Sheetplant’

Het kartonnagebedrijf NLW Groep is een ‘sheetplant’. Dat wil zeggen dat wij zelf de kartonnage verzorgen: we vervaardigen onze kartonnen verpakkingen uit een selectie van golfkartonnen platen die wij op voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij op het gebied van kartonnage snel en in verschillende seriegroottes leveren.

Meer informatie over onze kartonnage

Bent u nieuwsgierig of NLW Groep voor u de geschikte partner is op gebied van kartonnage? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bovendien denken wij graag actief met u mee naar een oplossing op maat.