tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Start activiteiten Onze Loods

Geplaatst op 12-05-2022

Deze week starten de activiteiten bij Onze Loods in Horst, een plek waar mensen terecht kunnen voor ondersteuning bij het uitvoeren van werk, deelname aan activiteiten of een kopje koffie en een praatje tijdens de Open inloop. Na maanden van voorbereiding starten deze week de werkzaamheden op de werkplaatsen, krijgen statushouders de eerste taallessen als onderdeel van hun inburgeringstraject en opent DjeanZ de deuren van haar naaiatelier. Ook is iedereen van harte welkom tijdens de inloopmomenten.

De gemeente, Rendiz en NLW Groep zijn veheugd dat inwoners van Horst die ondersteuning nodig hebben bij werk dit nu dicht bij huis kunnen krijgen. Lokale initiatiefnemers en ondernemers zijn van harte welkom aan te sluiten bij de activiteiten van Onze Loods. Zo ontstaat bedrijvigheid die waardevol is voor de mensen die er werken én voor de samenleving van Horst aan de Maas.

Ontmoeten, ontwikkelen, ondernemen

Onze Loods biedt werkplekken voor mensen die extra begeleiding nodig hebben in het verrichten van werk. Ook zijn er mogelijkheden voor dagbesteding, participatietrajecten of vrijwilligerswerk. Op termijn komt er plek voor inwoners die onder begeleiding groeien naar een betaalde baan.

Bezoek Onze Loods op 25 juni

Iedereen die een kijkje wil komen nemen bij Onze Loods is van harte welkom tijdens de open dag op zaterdag 25 juni aanstaande van 10:00 tot 12:30 uur.