tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Geslaagde open dag Onze Loods

Geplaatst op 26-06-2022

Onze Loods zette zaterdag 25 juni de deuren open voor publiek. Tijdens de Open dag ervaarden de bezoekers wat Onze Loods kan betekenen op het gebied van participatie, taal en werk. Een zeer geslaagde en drukbezochte open dag met veel belangstelling voor alle activiteiten!

Ontmoeten, ontwikkelen, ondernemen

9 mei jongstleden startten de activiteiten bij Onze Loods in Horst aan de Maas. Onze Loods biedt werkplekken voor mensen die extra begeleiding nodig hebben in het verrichten van werk. Ook zijn er mogelijkheden voor dagbesteding, taaleducatie, participatietrajecten of vrijwilligerswerk. Op termijn komt er plek voor inwoners die onder begeleiding groeien naar een betaalde baan.

Nog meer meedoen in Horst aan de Maas

Wethouder Roy Bouten: “Dit is een enorme kans om ervoor te zorgen dat mensen nóg meer mee gaan doen in Horst aan de Maas. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij werk krijgen dat dichtbij huis. En lokale initiatiefnemers en ondernemers kunnen aansluiten bij de werkzaamheden onder begeleiding. Zo ontstaat bedrijvigheid die waardevol is voor de mensen die er werken én voor de samenleving van Horst aan de Maas. Ik ben enorm trots dat we dit samen met NLW en Rendiz organiseren.”