tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Lifehammer besteedt hoogwaardige productie uit bij NLW Groep

Geplaatst op 03-02-2022

Lifehammer

De toekomst van maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij NLW Groep. Bedrijven als Lifehammer verhuizen een deel van de productie naar de uitvoeringslocaties bedrijvencentrum in Venray en Panningen. Onder begeleiding werken mensen met een arbeidsbeperking aan hoogwaardige producten met gegarandeerde levertijden.

“Jaarlijks stellen onze medewerkers lifehammers samen in opdracht van het bedrijf Lifehammer uit Zoetermeer”, zegt Theo Verstappen, manager verkoop en engineering bij NLW Groep. De lifehammer wordt in een pers gelegd. Door twee knoppen gelijktijdig in te duwen, drukt de pers de hammer samen. “De lifehammer moet aan zeer hoge eisen voldoen. Door automatisering, duidelijke werkinstructies en controle van het eindproduct zorgen we ervoor dat de kwaliteit honderd procent is. Bovendien leveren wij altijd volgens afspraak.” In de voorfase denkt NLW Groep mee over het productie-proces. Verstappen: “Onze technische engineer bouwt met zijn team binnen enkele weken machines die het productieproces 100% betrouwbaar maken. De machines zijn zo ontwikkeld dat mensen met een arbeidsbeperking deze makkelijk en veilig kunnen bedienen.”

Hoogwaardige producten
In het bedrijvencentrum in Venray worden niet alleen lifehammers gemaakt. De circa 250 medewerkers maken producten in alle soorten en maten. Zo worden er mechanische assemblagewerkzaamheden verricht, worden er kartonnen verpakkingen op maat gemaakt en worden er goederen verpakt.

NLW Groep is een werkbedrijf dat op maatschappelijk verantwoorde wijze unieke, betrouwbare en flexibele oplossingen levert voor capaciteitsvraagstukken van werkgevers. We ontzorgen de werkgever door het werk te transformeren naar arbeidsplekken voor werknemers met een arbeidsbeperking. Dit gebeurt door opdrachtgevers een grote portfolio aan mogelijkheden aan te bieden: werken in opdracht in de eigen bedrijvencentra, werken op locatie, groepsdetachering of individuele detachering.