tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Het verhaal van Jerôme van Lieshout

Geplaatst op 24-10-2022

De weg naar werk is voor iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Neem het verhaal van Jerôme van Lieshout. Vanwege problemen met zijn gezondheid kwam Jerôme helaas thuis te zitten. Na verschillende operaties waaraan hij een dubbele hernia overhield, kwam hij via Gemeente Venray bij NLW Groep terecht. Toen een vriend hem tipte op een vacature bij een logistiek bedrijf in Venlo wist hij meteen: ‘hier ga ik voor’! Inmiddels is hij via Flexim Netherlands 20 uur per week werkzaam als technisch medewerker. Jerôme ‘Ik hoop hier tot aan mijn pensioen te blijven werken’. Jerôme wordt vanuit NLW begeleid door jobcoach Ruud Lukkezen.

Waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking, dat is waar NLW Groep voor staat. Daarbij werken we nauw samen met gemeenten en werkgevers om iedereen optimaal en duurzaam te laten meedoen op de arbeidsmarkt. Een samenwerking waaruit mooie verhalen tot stand komen.

Werk voor iedereen

Twee jaar geleden startte Jerôme bij NLW in Venray waar hij verpakkings- en assemblagewerkzaamheden verrichtte op diverse afdelingen. Van daaruit stroomde hij door naar werk bij een extern bedrijf in Venray.  Jerôme  ‘Met mijn team  zorgde ik voor het  demonteren en schoonmaken van recyclebare onderdelen. Heel leuk om te doen maar vanwege mijn gezondheid moest ik daar helaas mee stoppen’. Na weer ruim een jaar thuis, in afwachting op een operatie, kwam Jerôme terug op de werklocatie van NLW in Venray. ‘Ik heb altijd de wens en motivatie gehouden om bij een extern bedrijf, buiten de muren van NLW,  te werken. Een vriend tipte me op een vacature van 20 uur in de technische dienst. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik aan het werk gesteld via Flexim Netherlands. Flexim neemt alle facilitaire werkzaamheden voor dit logistieke bedrijf voor haar rekening en stuurt het team aan. Ik draag samen met mijn collega’s zorg voor het onderhoud in en om het pand, interne verhuizingen en reparaties en het oplossen van storingen’.

Tot aan mijn pensioen

Jerôme  vervolgt: ‘Ik voel me hier op mijn plek en Flexim geeft aan heel tevreden over me te zijn. Ik hoop in de toekomst fulltime hier te mogen werken. Ik heb zeer fijne collega’s, ze zijn supervriendelijk en altijd in voor een geintje. Vanuit NLW krijg ik begeleiding van een jobcoach. Als ik vragen heb kan ik bij hem terecht, maar als het goed is heb ik hem zo min mogelijk nodig. Tegen mijn collega’s bij NLW wil ik zeggen:  Als de kans zich voordoet ga de uitdaging aan en ga buiten de deuren van NLW werken. Dat levert meer voldoening op, meer afwisseling en een andere mindset.  Ik word nu veel meer uitgedaagd en heb een positiever zelfbeeld. Ik kan met trots zeggen dat ik nu voor Flexim werk. Hopelijk tot aan mijn pensioen! ‘

Meer informatie

Ben je na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478 - 552 353 of werk@nlw.nl. Wij staan je graag te woord en denken actief met je mee.