tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Het verhaal van Hajrija

Geplaatst op 15-09-2020


De weg naar werk is voor iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Neem het verhaal van Hajrija Adrovic. De uit Montenegro afkomstige Hajrija woont met haar gezin in Grashoek. Vanwege gezondheidsklachten kon ze niet aan de slag op de reguliere arbeidsmarkt en kwam zij twee jaar geleden bij NLW Groep terecht. Hier werkt zij met veel plezier aan het vervaardigen van menucovers voor Unicover. Hajrija: “Bij NLW voel ik me op mijn plek, word ik gewaardeerd en kan ik mezelf zijn. Dat betekent veel voor mij.” 

Unicover

Op de werklocatie van NLW in Panningen vervaardigt Hajrija unieke, handgemaakte menucovers voor één van onze klanten, Unicover. Hier voelt Hajrija zich op haar plek en heeft ze de afgelopen jaren veel geleerd. Dat gaat haar zo goed af dat ze tegenwoordig zelfs al collega’s aanstuurt in hun werkzaamheden.   

Uitkering

Haijira kwam vanwege gezondheidsklachten met een uitkering thuis te zitten. Ze vertelt: “Het was geen pretje om thuis te zitten, niet te kunnen werken en geen sociale contacten te hebben. Dat was moeilijk voor mij. Ik denk niet dat ik zonder NLW uit de uitkering was gekomen. Nu ik bij NLW aan het werk ben, ben ik blij: ik vind het heel leuk om een product met eigen handen zo mooi te kunnen maken. Het is spannend, ik leer iedere dag iets bij. NLW betekent dat ik sociale contacten kan onderhouden, mijn eigen geld kan verdienen en niet thuis hoef te zitten. Dat is belangrijk voor mij!”

Meer informatie

Ben je na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478 - 552 353 of mobiliteit&talent@nlw.nl. Wij staan je graag te woord en denken actief met je mee.