tekstgrootte: A - A - A
Verpakkingsbedrijf

NLW Groep - Verpakken van goederen

Heb je extra handen nodig voor jouw logistieke werkzaamheden zoals het verpakken van goederen of etiketteren? Dan biedt NLW Groep dé oplossing. NLW Groep is een betrouwbaar verpakkingsbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Wij werken met loyale en servicegerichte medewerkers, gedegen verpakkingsmachines en overzichtelijke werkprocessen. Ons verpakkingsbedrijf is dan ook niet voor niets in het bezit van diverse certificaten op het gebied van kwaliteitsgarantie.

Het verpakken van goederen door NLW Groep gebeurd op de productielocaties in Venray en Panningen (Noord-Limburg). Deze zijn uitstekend toegerust om allerlei soorten producten te laten verpakken. Van het verpakken van goederen tot aanvullende diensten op het gebied van voorraadbeheer. Het ompakken van goederen tot het samenstellen van speciale verpakkingen: verpakkingsbedrijf NLW Groep staat voor je klaar!

Neem contact op

De voordelen van samenwerken met ons verpakkingsbedrijf

Producten laten verpakken door NLW Groep

Is het handiger en/of efficiënter als het inpakken van goederen niet in een van onze productielocaties wordt uitgevoerd, maar bij jouw bedrijf op locatie? Geen probleem! NLW Groep voert ook werkzaamheden uit op locatie. Hierbij zorgen we voor voldoende leiding en begeleiding, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het werkproces. We ontzorgen je totaal en leveren daarbij een hoge, consistente kwaliteit. Onze mensen worden opgeleid om op een snelle manier te werken waarbij de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft, waardoor we de werkprocessen bij jou op locatie kunnen optimaliseren of zelfs versnellen.

Naast het inpakken of ompakken van goederen, kun je bij NLW Groep ook terecht voor tal van andere werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan montage- en assemblagewerk. Of het nu gaat om eenvoudig seriematig werk of als er complexe technische vraagstukken liggen: wij denken graag met je mee. Samen kunnen we een eventuele samenwerking invulling geven, zodat beide partijen tevreden zijn. De vraag is groter dan het aanbod, dus alle werkzaamheden zijn welkom. We werken altijd in overleg, zodat we ook tussentijds kunnen schakelen.

De partners waar wij mee samenwerken

Verantwoord ondernemen met NLW Groep

Door in zee te gaan met NLW Groep ondersteunen we je niet alleen op het gebied van het inpakken van goederen, maar ben je ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. NLW Groep zet zich namelijk al jaren in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van werk te voorzien. Dit gebeurt zo regulier mogelijk met een samenwerking met de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray.

Verpakken uitbesteden aan NLW Groep?

In het verpakken van goederen levert NLW groep accuraat, snel en efficiënt werk waardoor je flexibel kunt inspelen op groei tegen lage kosten.

Daarnaast ben je ook maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Wil je samenwerken en jouw producten laten verpakken door NLW Groep? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bovendien denken wij graag actief met je mee voor een oplossing op maat.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Download onze brochure

Wil je informatie over onze organisatie of over de mogelijkheden van ons verpakkingsbedrijf? Download de brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep' en lees er meer over!

Download de brochure