tekstgrootte: A - A - A

Kabelassemblage

Kabelassemblage door NLW Groep
Kabelassemblage wordt ook wel kabelmontage of kabelconfectie genoemd. Een veelvoorkomende structuur van een geassembleerde kabel is een groep van kabels/draden met twee contactpunten aan de uiteinden. Het doel van kabelassemblage is om meerdere kabels te bundelen, waardoor de kracht van de kabel vergroot wordt. Daarnaast zorgt kabelassemblage ervoor dat schade aan de kabels of draden voorkomen wordt.

Specialist in kabelassemblage 
NLW Groep is gespecialiseerd in kabelassemblage. We hebben enthousiaste en kwaliteitsbewuste kabelassemblagemedewerkers in dienst. Daarnaast zijn we in het bezit van verfijnde apparatuur waarmee we de kabelconfectie mogelijk maken en kabelbomen kunnen maken. Zowel voor seriematige als complexe opdrachten zijn wij de ideale partner voor bedrijven in de elektrotechniek, automotive industry en bijvoorbeeld veehouderijen.   

UL-gecertificeerd kabelconfectie bedrijf
NLW Groep is een UL-gecertificeerd bedrijf dat kabelassemblage voor u uit handen neemt. Denk dan bijvoorbeeld aan kabelbomen maken. Dit UL-certificaat is een belangrijk onderscheidend kenmerk van NLW Groep, omdat UL-gecertificeerde bedrijven in Nederland op één hand te tellen zijn. UL staat voor Underwriters Laboratories (LLC). Dit is een onafhankelijk Amerikaans certificeringsinstituut. Naleving van de richtlijnen van UL worden ieder kwartaal door een externe partij gecontroleerd om aan de hoge UL-eisen te blijven voldoen. 

Meer informatie over kabelassemblage?
Bent u benieuwd of NLW Groep voor u de geschikte partner is op het gebied van kabelassemblage? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee over een oplossing op maat.