tekstgrootte: A - A - A
Montagebedrijf NLW Groep

Montagebedrijf NLW Groep

Met meer dan 60 jaar ervaring is NLW Groep dé betrouwbare partner wanneer je montage wilt uitbesteden aan een professioneel montagebedrijf. Heb je iets te monteren of in elkaar te zetten tot een geheel? Dan ben je bij NLW Groep aan het juiste adres. Wij nemen je de montage van jouw (deel)processen op professionele wijze uit handen.

We zijn in het bezit van de meest verfijnde apparatuur en werken uitsluitend met enthousiaste en kwaliteitsbewuste montagemedewerkers. Met onze ISO9001- en UL-certificeringen zijn wij de ideale partner voor zowel eenvoudig seriematig werk als complexe opdrachten zoals mechanische en elektromontage. Ook zijn wij werkzaam voor de automotive industry.

Neem contact op

De mogelijkheden van montagebedrijf NLW Groep

Montagemedewerkers gezocht?

Wil je montagemedewerkers inhuren voor op jouw locatie? Ook dat kan! Wij zorgen ervoor dat er genoeg montagemedewerkers naar jouw bedrijf komen zodat je (deel)processen continueren of zelfs versnellen. Daarnaast kunnen we kabelmontage verzorgen bij jou op locatie. Bovendien zorgen wij voor goede (bege)leiding.

Onze eigen productielocaties bevinden zich in Venray en Panningen (Noord-Limburg). Daar zijn de mogelijkheden talrijk: seriematig monteren van producten (halffabricaten en/of eindproducten), doseren (tellen of wegen) en afvullen.

Dé oplossing voor jouw montagewerkzaamheden

Een greep uit onze assemblage- en montagewerkzaamheden:

  • Assemblage en montage;
  • Voor- en nabewerkingen (stickeren, verzendklaar maken);
  • Kabelbomen maken;
  • Soldeerwerkzaamheden;
  • Aanslaan van connectoren, festons etc.;
  • Doseren (tellen of wegen) en afvullen;
  • Grafische afwerking zoals couverteren, bundelen etc.

Samenwerken met montagebedrijf NLW Groep?

Uiteraard kun je binnen dit vakgebied ook bij ons terecht indien je op zoek bent naar gemotiveerde medewerkers die binnen jouw bedrijf kunnen werken via individuele of groepsdetachering.

NLW Groep is de perfecte partner als je op zoek bent naar een montagebedrijf in Limburg of Brabant. We staan bekend om mankracht en innovatiekracht. Daarnaast staat flexibiliteit hoog in het vaandel, wat wordt versterkt door de scherpe prijzen die we hanteren. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We denken graag met je mee naar een oplossing op maat.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Bekijk onze brochure

In de brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep' vertellen we je meer over de mogelijkheden van ons montagebedrijf. Download hem hier!

Download de brochure