tekstgrootte: A - A - A
Sociale werkplaats NLW Groep

Sociale werkplaats NLW Groep

De sociaal-maatschappelijke werkvoorziening NLW Groep, ook wel bekend als 'de sociale werkplaats’, ondersteunt werkgevers bij het flexibel kunnen inspelen op de economische en commerciële omstandigheden van hun bedrijf. Wij bieden verschillende mogelijkheden zoals (delen van) productie uitbesteden, montagewerk uit handen nemen en tijdelijk personeel inhuren. Hiervoor beschikken wij over een groot aantal waardevolle, goed opgeleide en gemotiveerde werknemers, die jou veel werk uit handen kunnen nemen. Onze werknemers werken eerst intern in onze sociale werkplaats. Hier stomen we ze klaar voor eventueel detacheringswerk of een vaste werkplek binnen NLW Groep. Onder toeziend oog van onze leidinggevenden proberen we voor iedereen een geschikte werkplek te vinden.

Verschillende succesverhalen van gedetacheerde NLW Groep-werknemers bewijzen dat onze werkwijze toepasbaar is op allerlei soorten bedrijven en allerlei soorten werkzaamheden. Afhankelijk van jouw wensen en jouw situatie zijn er verschillende opties mogelijk, zowel in de werkplaats van de sociale werkvoorziening als bij jou op locatie.

Neem contact op

Wat NLW Groep voor jou kan betekenen

Werk uitbesteden aan een sociale werkgelegenheid

Wil je jouw productie, assemblage of montage uitbesteden? Of delen hiervan? Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en hebben veel ervaring in onder andere werkzaamheden op het gebied van logistiek (bijv. verpakking) en techniek (bijv. assemblage). Onze medewerkers kunnen werkzaamheden onder leiding van een NLW-leidinggevende in jouw bedrijf (op locatie) verrichten of in de sociale werkplaats op een van onze eigen locaties in Panningen (Peel en Maas) en Venray.

Hier beschikken wij over veel werkruimte, magazijnruimte en een grote diversiteit aan machines en gereedschappen. We kunnen dus heel gemakkelijk inspelen op jouw wensen en zijn zeer flexibel in het vinden van een oplossing die bij de situatie van jouw bedrijf past. Of het nu gaat om kleine of grote producten, veel of weinig werk, dienstverlening of productie; neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Partners waarmee we samenwerken

Werknemers van een sociale werkvoorziening inhuren

Wij hebben aantrekkelijke detacheringsmogelijkheden om tijdelijk personeel in te huren. Er zijn mogelijkheden voor zowel groepen als individuele medewerkers, op basis van maatwerkovereenkomsten. Behalve ervaren productiemedewerkers, heeft NLW Groep ook uitstekende dienstverleners beschikbaar zoals conciërges, kantinemedewerkers en schoonmakers. Er valt dus altijd een mouw te passen aan jouw wensen. Onze werknemers werken bij een sociale werkplaats, maar kunnen ook extern voor jou aan de slag. Op deze manier ben je maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen en wordt jouw tijdelijk personeelstekort opgelost. NLW Groep zet zich in om mensen met een arbeidsbeperking mee te laten draaien in de maatschappij. Jij kunt hier ook een steentje aan bijdragen door werk uit te besteden aan een maatschappelijke werkvoorziening.

Wat kan een sociale werkvoorziening voor jou betekenen?

Maatschappelijk werkbedrijf NLW Groep levert op maatschappelijk verantwoorde wijze unieke, betrouwbare en flexibele oplossingen voor capaciteitsvraagstukken van werkgevers. Wil je weten wat NLW Groep voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis quickscan.

Of je nu verlegen zit om personeel, montage- of assemblagewerk wilt uitbesteden of andere werkzaamheden uit handen wilt geven, we zijn ervan overtuigd dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. NLW Groep spant zich in om iedereen op een duurzame manier optimaal te kunnen inzetten op de arbeidsmarkt.

Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Download hier de brochure

In onze brochure 'Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep' vertellen we meer over onze sociale werkplaats en over onze organisatie. Download 'm hier!

Download de brochure