tekstgrootte: A - A - A
Assemblagebedrijf NLW Groep

Elektronica assemblage door NLW Groep

Elektronica bestaat steeds vaker uit complexe maar slimme combinaties van onderdelen en modules. Voor de assemblage van deze onderdelen is concentratie nodig, want het moet uiteraard zorgvuldig gebeuren. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor deze werkzaamheden (deels) uit te besteden aan een assemblagebedrijf. Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het uitbesteden van assemblage? Dan ben je bij maatschappelijk werkbedrijf NLW Groep aan het juiste adres.

Neem contact op

Assemblage van elektronica uitbesteden

In de ruim 60 jaar dat NLW Groep werkzaam is in de assemblage van elektronica, zijn we een vooraanstaande en niet te onderschatten partij geworden. Onze assemblagemedewerkers elektronica zijn niet alleen enthousiast, maar ook kwaliteitsbewust en zeer nauwkeurig. Op onze productielocaties in Venray en Panningen hebben we alle ruimte en materialen voor seriematig assembleren en monteren van producten (halffabricaten en/of eindproducten). Ook kunnen we soldeerwerkzaamheden en kwaliteitscontroles uitvoeren.

We werken voor onder meer bedrijven in de elektrotechniek en de automotive industrie. NLW Groep is ISO9001- en UL-gecertificeerd, en daarom zijn we de perfecte partner voor zowel eenvoudig, seriematig werk als complexe opdrachten.

Assemblagemedewerker bij jou op locatie

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren op je eigen locatie. Onze assemblagemedewerkers komen dan naar je bedrijf, om ter plaatse (deel)processen in het assemblagewerk uit te voeren. Daarbij worden ze altijd uitgebreid door ons begeleid.

Assemblagebedrijf NLW groep levert niet alleen mankracht en innovatiekracht, we zijn ook flexibel en hanteren altijd een scherpe prijs. Ook zorgen we ervoor dat jij maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen. Wij denken graag mee voor een oplossing op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Welke elektronica assemblage voert NLW uit?

We werken graag samen in het realiseren van grotere series. We zetten nog even kort op een rij voor welke werkzaamheden je bij ons terechtkunt:

  • (Deel)productie, assemblage en montage;
  • Voor- en nabewerkingen (stickeren, verzendklaar maken);
  • Kabelbomen maken;
  • Soldeerwerkzaamheden;
  • Aanslaan van connectoren, festons etc.;
  • Doseren (tellen of wegen) en afvullen;
  • Grafische afwerking zoals couverteren, bundelen etc.
Op zoek naar gemotiveerde medewerkers in dit vakgebied die via individuele of groepsdetachering bij jouw bedrijf aan de slag kunnen? Neem contact met ons op!Brochure: Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep

Bekijk onze brochure

Wil je meer weten over NLW Groep en wat wij op het gebied van de assemblage van elektronica voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Download dan de brochure ‘Samenwerken met een maatschappelijk werkbedrijf - NLW Groep’. Heb je daarna nog vragen? Dan staan wij voor je klaar!

Download de brochure