tekstgrootte: A - A - A

Assemblage en montage

Tegenwoordig willen steeds meer bedrijven een flexibele schil creëren en bijvoorbeeld deelbewerkingen uitbesteden. NLW Groep is uw betrouwbare partner wanneer u assemblage en montage wilt uitbesteden bij een professionele organisatie, met meer dan 60 jaar ervaring. Wij werken met enthousiaste en kwaliteitsbewuste medewerkers en zijn in het bezit van verfijnde apparatuur. Wij zijn ISO9000 en UL-gecertificeerd en zijn de ideale partner voor zowel eenvoudig seriematig werk als complexe opdrachten, bijvoorbeeld elektromontage. Ook zijn wij werkzaam voor de automotive-industry.

Werken in opdracht
Op onze eigen productielocaties in Venray en Panningen, gelegen in Noord-Limburg, zijn er een heleboel mogelijkheden. Van het seriematig assembleren en monteren van producten (halffabricaten en/of eindproducten) tot doseren (tellen of wegen) en afvullen. Van soldeerwerkzaamheden tot kwaliteitscontrole.

Werken op locatie
Ook voeren wij werkzaamheden uit op locatie, dus in uw bedrijf. Wij bemensen ter plaatste uw (deel)processen met onze medewerkers en zorgen daarbij bovendien voor (bege)leiding.

Wat levert een samenwerking met NLW Groep voor u op?
NLW Groep levert mankracht en innovatiekracht, is flexibel en hanteert een scherpe prijs waardoor u kunt inspelen op groei tegen lage kosten. Daarnaast bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bovendien denken wij graag actief met u mee naar een oplossing op maat.