tekstgrootte: A - A - A

Deel via

NLW draagt steentje bij aan initiatief 'Held zonder cape'

Geplaatst op 23-03-2020

Onder de naam ‘Held zonder cape’ is organisatie Grijp het leven gestart met een initiatief om de helden in onze samenleving een hart onder de riem te steken. Dit kunnen mensen in de zorg en andere vitale processen zijn, maar ook mensen die op elkaars kinderen passen of boodschappen doen voor elkaar. Iedere middag gaat NLW-er Jack Wilms aan de slag in de zeefdrukkerij met het bedrukken van tasjes met de tekst ‘Je hebt geen cape nodig om een held te zijn’. NLW Groep ondersteunt het initiatief door voor de inzet van Jack geen detacheringskosten in rekening te brengen. Omroep Peel en Maas was vrijdag 20 maart aanwezig voor het maken van opnames. De beelden hiervan zijn hier terug te kijken. 

Held zonder cape

Medewerkers van Grijp het leven zijn het initiatief gestart om alle mensen die het in deze tijd kunnen gebruiken een hart onder de riem steken. Zo worden er kaartjes geschreven, buttons en tasjes gemaakt en wafels gebakken. Kinderen die thuis zitten worden opgeroepen om leuke tekeningen en knutselwerkjes te maken en in te leveren bij het familiecafé en conceptstore Let's Celebrate in Panningen (onderdeel van Grijp het leven). De medewerkers van Let’s Celebrate zorgen ervoor dat deze, samen met een helden-zonder-cape-button, een leuke tasje of een lekker lollywafel bij deze mensen terecht komt!

Ken jij een held zonder cape die zo’n leuk presentje verdient (in de omgeving van Panningen)? Laat het even weten! info@lets-celebrate.nl