tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Het verhaal van Sandra Geurts

Geplaatst op 07-01-2020

De weg naar werk is voor iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Neem het verhaal van Sandra Geurts. Sandra is al jaren een gewaardeerd collega bij NLW Groep en heeft al aan veel opdrachten buiten de deur haar steentje bijgedragen. Sinds 16 september jongstleden is Sandra werkzaam bij Denstply Sirona in Sevenum, waar ze samen met haar team verpakkingswerkzaamheden verricht. Dentsply Sirona is 's werelds grootste fabrikant van professionele tandheelkundige producten en technologieën.

Sandra en team Dentsply

Sandra (links op de foto) met haar team bij Dentsply Sirona

Meewerkend voorvrouw

3 jaar geleden volgde Sandra de opleiding tot meewerkend voorvrouw bij het Citaverde College. “Ik vond dat ik meer in mijn mars had. Gelukkig zag mijn leidinggevende Peter van Moorsel dit ook in. Ik ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar dat ik de kans heb gekregen deze opleiding te volgen en nu dit werk mag uitvoeren.” Iedere werkdag om 8.00 uur vertrekt een team vanuit Panningen naar Sevenum. Van 8.30 uur tot 16.00 uur verricht het NLW team verpakkingswerkzaamheden van diverse tandheelkundige producten. Het product wordt samen met een vastgesteld aantal instructies verpakt in een plastic zakje en dicht geseald. Sandra zegt lachend: ”Als de bakken met producten en instructies leeg zijn en er is een instructie over, moet je alles weer opnieuw doen. Gelukkig komt dat niet zo vaak voor en zitten we ruim boven de afgesproken 3000 verpakte producten per dag!”

Vriendelijk en behulpzaam

Afwisselend met meewerkend voorman Jan Geraets, stuurt Sandra een team aan bestaande uit 8 medewerkers van NLW-Groep. “Ik voel me thuis in de logistieke sector, het werk bij Denstply Sirona is dan ook op mijn lijf geschreven. Bovendien zijn de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. We voelen ons echt gewaardeerd hier”, aldus Sandra. “Ook is het fijn dat Jan en ik alles zelf mogen en kunnen regelen. We krijgen hiertoe alle vrijheid en vertrouwen.”

Werken op locatie

Medewerkers die al jarenlang op één van de werklocaties van NLW werken, vinden de stap naar een externe werkplek vaak moeilijk. Sandra: “Ik vind het een uitdaging om mensen met een arbeidsbeperking te laten inzien dat ze meer kunnen dan ze zelf denken. Ik word er blij van als ik deze mensen helemaal zie opbloeien. Alle teamleden gaan inmiddels heel graag mee naar deze fijne werkplek en dat is zeker niet alleen voor het aanbod van zes verschillende soorten soep tijdens de lunchpauze!.” Werken op locatie kan vervolgens een opstap zijn naar structureel werk.

Meer informatie

Ben je na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478-552 353 of mobiliteit&talent@nlw.nl. Wij staan je graag te woord en denken actief met je mee.