tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Het verhaal van Brigitte, Jo, Els en Nicole

Geplaatst op 22-06-2020

De weg naar werk is voor iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Neem het verhaal van Brigitte, Jo, Els en Nicole. Door de enorme veranderingen bij WAA Groep (Venlo) werd voor hen een nieuwe werkplek gezocht. WAA zocht daarin de samenwerking met NLW Groep. Brigitte, Jo en Els zijn op basis van een tijdelijke detachering bij NLW aan het werk. Zij deden verschillende werknemersvaardigheden op en stroomden door naar een passende werkplek. Zodra WAA Groep een nieuwe werkplek heeft voor één van deze medewerkers eindigt de detachering bij NLW en beginnen zij aan een nieuwe uitdaging. In de afgelopen periode hebben 31 medewerkers de weg naar NLW gevonden en zijn er inmiddels weer 14, waaronder Nicole, uitgestroomd.

Het verhaal van Nicole Kennis

Nicole heeft van september 2019 tot juni 2020 bij NLW Groep mogen werken en werkzaamheden uitgevoerd voor Unicover. Unicover is een bedrijf dat op maat gemaakte menu-omslagen maakt voor restaurants. Nicole: “Deze werkzaamheden waren niet nieuw voor mij, omdat ik dit werk in het verleden ook al bij WAA Groep heb mogen doen.”  Nicole heeft het werk bij NLW Groep met erg veel plezier gedaan. “Ik had fijn contact met de collega’s en werkleiding en het was altijd gezellig. Ik kijk er met veel plezier op terug. Omdat NLW Groep de deuren tijdens de coronatijd niet heeft gesloten, heb ik gewoon door kunnen werken. Dit was goed en heel erg fijn tijdens deze zeer bizarre periode”, aldus Nicole. Het werken gaf haar een veilig gevoel en zorgde voor afleiding. Nicole heeft inmiddels weer passen werk gevonden op een externe werkplek van WAA Groep. Ze sluit haar verhaal af met: “Heel veel dank dat jullie mij een mooie  werkplek hebben geboden.  Ik ga nu weer aan de slag met een nieuwe uitdaging op een nieuwe werkplek!"                                                                                                                                                       

Meer informatie

Ben je na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478-552 353 of mobiliteit&talent@nlw.nl. Wij staan je graag te woord en denken actief met je mee.

Foto boven: v.l.n.r.: Brigitte, Jo en Els

Foto onder: Nicole