tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Verdere consolidatie van Business-postbedrijven in Limburg

Geplaatst op 22-05-2019

Businesspost Zuid-Limburg - dochteronderneming van MTB  - neemt de postactiviteiten van Businesspost Midden Limburg, Postvak50 en van VIXIA over. Hierdoor ontstaat er een sterk bedrijf met een nog beter bereik voor haar klanten in geheel Limburg. Businesspost Zuid-Limburg wordt hiermee het grootste sociaal maatschappelijk businesspostbedrijf van Nederland voor en door werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

De Businesspost bedrijven in Limburg werkten al jaren intensief samen. Door deze consolidatie ontstaat een professioneel postbedrijf met een sterke marktpositie en groot klantbestand, waardoor meer investeren in dienstverlening naar klanten én haar medewerkers mogelijk wordt. MTB verwacht dat de overname van de postactiviteiten op termijn bij zal dragen aan verdere groei van werkgelegenheid. De Wsw-medewerkers van VIXIA, De Risse, Westrom, WAA en NLW blijven allen werken voor Businesspost Limburg.

 

Hans Verwijlen, directeur MTB: “Wij hebben veel ervaring met het opzetten van succesvolle bedrijfsinitiatieven zoals Impreso BV (grafisch), Polygarde BV (beveiliging) en Monsdal (groenbeheer) . Wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat ook deze consolidatie succesvol zal zijn; tevreden klanten, tevreden medewerkers. Deze werkwijze sluit aan op onze visie en de sociale maatschappelijke doelstelling van MTB.”

Roland Dear, directeur Business Post Limburg BV: “Gesteund door de voordelen van deze schaalvergroting blijven wij in staat om onze 500 medewerkers, ons belangrijkste kapitaal, op kleinschalige basis de gewenste persoonlijke begeleiding te bieden bij het uitvoeren van hun taken.”

 

Peter Fleuren, directeur NLW groep: “Business Post Limburg BV is nu een heel krachtig bedrijf waardoor de werkgelegenheid voor de door NLW Groep gedetacheerde medewerkers geborgd is.”
Foto: Roland Dear, Peter Fleuren en een aantal gedetacheerde postbezorgers.