tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Succesverhaal Mike van Corven

Geplaatst op 04-06-2019

Succesverhalen zijn vaak de mooiste verhalen om te delen, neem het verhaal van Mike van Corven. Mike werkt sinds 2015 met veel plezier op detacheringsbasis bij Dolmans Monsdal in Venray. Dolmans Monsdal ontzorgt gemeenten, bedrijven en instellingen door het integrale beheer van hun buitenruimte over te nemen. Dat wil zeggen dat Dolmans Monsdal ontzorgt in de groenvoorziening. Dat Mike het helemaal naar zijn zin heeft, blijkt uit het enthousiasme waarmee hij vertelt over zijn huidige werkgever en werkzaamheden. Constant, leidinggevende van Mike, is erg te spreken over de samenwerking met Mike. Weer een succesvol verhaal over een NLW-medewerker!


Interesse

Voordat hij aan de slag ging bij Dolmans Monsdal in Venray, heeft Mike bij NLW Groep gewerkt. Zodra hij te horen kreeg dat er vacatures waren om naar Dolmans Monsdal te gaan, twijfelde hij geen seconde. “Het buitenleven spreekt mij gewoon aan”, aldus een glimlachende Mike.

Werkzaamheden

“Mijn werkzaamheden zijn heel verschillend. Zo ben ik gisteren lichtmasten gaan controleren, momenteel ben ik bezig met het in elkaar zetten van ruiterroutes voor zeven gemeenten en morgen moet ik planten gaan poten in Tilburg. Het is heel variërend. Dat maakt mijn werk ook zo leuk. Ik vind het mooi om dingen op te knappen. Alles wat met groen te maken heeft. Graag ga ik ook alleen op pad, omdat ik dan het beste uit mezelf kan halen. Daar wordt ook rekening mee gehouden, dus ik ben veel zelfstandig aan het werk.”

Compliment

“Ik voel mij zeer gewaardeerd hier. Constant zei dat hij nog wel 10 andere van mij wilde hebben als medewerkers. Dat voelde wel echt als een compliment. De werktijden zijn zeer wisselend, dus dat brengt veel variatie.”

Meer informatie

Ben je na het lezen van dit succesverhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478-552 353 of mobiliteit&talentontwikkeling@nlw.nl. Wij staan je graag te woord en denken actief met je mee.