tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Het succesverhaal van Pamela!

Geplaatst op 26-06-2018

Succesverhalen zijn vaak de mooiste verhalen om te delen, neem het verhaal van Pamela. Na een re-integratietraject werkt Pamela alweer twee maanden met veel plezier op de afdeling Financiën, Planning & Controle bij de gemeente Venray als medewerker financieel beheer. Dat Pamela plezier in haar werk heeft, blijkt uit het enthousiasme waarmee ze vertelt over haar huidige werkgever, haar collega’s en haar werkzaamheden.

Fijn om weer mee te tellen
Pamela werkt nu twee maanden bij de gemeente Venray dankzij haar re-integratietraject. Vol plezier vertelt ze over haar werkzaamheden als medewerker financieel beheer. Pamela is veel bezig met de crediteurenkant en sinds kort ook de salarisadministratie.
De facturen komen bij Pamela binnen via e-mail of programma. Dan gaan de facturen weer door een programma die het scant. Daarna controleert Pamela onder andere het factuurnummer, bedragen, data en btw. Vervolgens gaat het weer door een systeem en dan mag zij het weer controleren. Dan zijn de facturen goed gecontroleerd en gaat het door naar de codeur. Pamela geeft aan dat het beknopt neerkomt op het controleren van facturen.
Ondanks dat ze nog maar net begonnen is als medewerker financieel beheer, heeft ze het goed naar haar zin. Ze vindt het werk leuk, hele fijne collega’s en ze heeft het gevoel weer dat ze meetelt.


Van alles en nog wat, daar ligt haar interesse
Met een glimlach op het gezicht vertelt Pamela dat ze het leuk vindt om met cijfertjes te werken. Ook geeft ze aan dat ze veel meer leuk vindt dan alleen cijfertjes, zo heeft ze ervaring op het gebied van financiën, salaris, P&O en lifecoaching. Ze heeft de opleidingen psychosociale basiskennis en praktijkdiploma loonadministratie afgerond.

Zoals je kan lezen, doet Pamela van alles. Op de vraag wat nu écht het leukste is als ze één ding mocht kiezen, moest ze even nadenken want eigenlijk vindt ze alles leuk. Als ze écht moest kiezen, zou ze toch voor een combinatie gaan met mensen en cijfers: aan de ene kant in contact zijn met mensen en aan de andere kant zich bezig houden met cijfers. Dat zou een mooie combinatie zijn.
Dankzij het re-integratietraject is Pamela weer vol aan de gang met werk dat ze leuk vindt. Ze is actief intern aan het solliciteren om nog meer richting haar mooie combinatie te gaan. Haar huidige werkgever geeft ook aan dat ze gemotiveerd en gemakkelijk in omgang is.

Meer informatie?
Bent u na het lezen van dit succesverhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor u of uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478-552 353 of mobiliteit&talentontwikkeling@nlw.nl. Wij staan u graag te woord en denken actief met u mee.