tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Succesverhaal Wendy Evertz

Geplaatst op 04-10-2017

Succesverhalen zijn vaak de mooiste verhalen om te delen, neem het verhaal van Wendy Evertz (foto midden). Wendy heeft na een succesvolle stageperiode, op 21 augustus jl. een contract aangeboden gekregen bij Adecco in Venlo en werkt nu 5 halve dagen met heel veel plezier, op detacheringsbasis bij het uitzendbureau. Nieuwsgierig hoe Adecco en Wendy deze samenwerking ervaren? Lees verder onder de foto.

Adecco aan het woord…
Ingrid van Heyster, Regional Branchemanager Adecco Venlo (foto links): ‘’Met het digitale tijdperk, maar ook de waarde die wij hechten aan persoonlijk contact, heeft er bij Adecco vorig jaar een flinke transitie plaatsgevonden. Functies en bijbehorende takenpakketten werden onder de loep genomen. Een van de conclusies die werd getrokken is dat onze recruiters en sales consultants zich vooral moeten focussen op het werven van mensen en klanten. Maar wie zorgt er dan voor dat de bezoekers worden ontvangen, telefoontjes worden aangenomen, vacatures in de etalage worden vernieuwd, de branchemail wordt bijgehouden etc.? Kortom, we hadden een baliemedewerker nodig!

Via onze collega Geert Dings van Adecco Venray, hadden we al eerder gehoord over een mogelijke samenwerking met het maatschappelijk werkbedrijf NLW Groep. Bij het uitzendbureau in Venray zijn al enige tijd twee NLW-medewerkers succesvol gedetacheerd als baliemedewerker. We hebben contact gezocht met NLW en een vacature uitgezet. Naar aanleiding van deze vacature hebben we kennis mogen maken met Wendy Evertz, een enthousiaste en gedreven dame die het wel zag zitten om bij ons als baliemedewerker aan de slag te gaan.

Na een positieve kennismaking vanuit beide partijen, kwam Wendy op stage bij ons. Afgesproken werd dat onze collega Gwen Boelens (foto rechts) Wendy’s eerste aanspreekpunt zou zijn. Samen maakten we een takenlijst waarmee ze aan de slag ging en zo verliep Wendy’s stageperiode, zowel voor ons, maar ook voor haar erg prettig. Deze succesvolle stageperiode heeft er uiteindelijk dan ook toe geleid dat we Wendy op 21 augustus jl. een contract hebben aangeboden. Sindsdien werkt ze vijf halve dagen succesvol, op detacheringsbasis bij ons op kantoor. Een win-win situatie: wij hebben de baliemedewerker gevonden waar we naar op zoek waren en Wendy heeft een fijne passende werkplek gevonden.’’

Wendy aan het woord…
Wendy: ‘’Wegens lichamelijke klachten heb ik mijn passie; werken met kinderen (kinderopvang, gastouder, onderwijsassistent) helaas op moeten geven. Omdat ik toch graag aan het werk wilde, ben ik via de gemeente in contact gekomen met NLW Groep. Na een uitgebreide kennismaking, mocht ik bij NLW in Venray in de productiehal aan de slag. Maar al snel kwam ik er achter dat dit, door mijn lichamelijke beperkingen, niet de juiste werkplek voor mij zou zijn.

Toen ik bij NLW een vacature voorbij zag komen waarin ze op zoek waren naar een baliemedewerker voor Adecco in Venlo, was mijn interesse gewekt. Gemotiveerd als ik was, heb ik met behulp van een participatieconsulent van NLW contact gezocht met het uitzendbureau. Na een positieve kennismaking, mocht ik op stage bij Adecco. Fijne collega’s, een leuk takenpakket en een prettige werkomgeving. Kortom, ik was enthousiast! Dit zou mijn plek wel eens kunnen zijn. Gelukkig dacht Adecco er ook zo over en werd mij, na een succesvolle stageperiode, op 21 augustus jl. (mijn verjaardag welteverstaan!) een contract aangeboden. Sindsdien werk ik 5 halve dagen met heel veel plezier op detacheringsbasis bij Adecco in Venlo.

Wat ik vooral zo leuk vind, is dat ik veel contact heb met mensen. Ik ontvang bezoekers, neem telefoontjes aan en heb veel contact met mijn collega’s om ze waar nodig te ondersteunen met taken zoals: het bijhouden van de vacatures in de etalage, het maken van bestellingen, het bijhouden van de branchemail en het doorzetten van deze mailtjes naar de juiste personen. En als ik het even niet weet? Dan kan ik altijd bij mijn collega Gwen terecht, zij is mijn eerste aanspreekpunt. En is zij er op dat moment niet? Dan staat er altijd een andere lieve collega voor me klaar. Soms vind ik het nog wat moeilijk om mijn grenzen aan te geven, maar gelukkig helpen mijn collega’s me daarbij. Hierdoor voel ik me steeds meer op mijn gemak en durf ik ook steeds meer mijn eigen grenzen zelf aan te geven. Kortom: ik ben heel erg blij met deze mooie kans en ga hem dan ook zeker ten volle benutten.’’

Meer informatie
Bent u na het lezen van dit succesverhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478-552 353 of mobiliteit&talentontwikkeling@nlw.nl.