tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Het verhaal van Jacqueline Polman

Geplaatst op 25-10-2023


De weg naar werk is voor iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Neem het verhaal van Jacqueline Polman. Via NLW vond ze haar plek bij Doing Goods. Trots vertelt ze over haar detachering, “Ik vind het geweldig om alles zorgvuldig in te pakken en mensen een bijzonder uitpakmoment te bezorgen!”

Het magazijn van Doing Goods in Venray is een schatkamer aan handgemaakte woonaccessoires. Een vrolijke collectie dierenkleden, messing en textielproducten ligt op de schappen. Via NLW is Jacqueline sinds mei gedetacheerd bij Doing Goods. Als orderpicker is ze samen met een collega verantwoordelijk voor het verzamelen van bestellingen en het inpakken van pakketten, “Ik vind het geweldig om alles zorgvuldig in te pakken en mensen een leuk uitpakmoment te bezorgen, bijvoorbeeld met een extra strikje, zodat wanneer ze de doos openmaken, ze denken: yes, dit is goed en leuk ingepakt!”

De route naar werk

Jacqueline’s zoektocht naar werk begon een aantal jaar geleden. Via een re-integratietraject kwam ze via het UWV terecht bij de gemeente. Na twee jaar wachten startte ze bij NLW. Jacqueline, “Toen ik eenmaal bij de NLW binnen was heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om mezelf te ontwikkelen. Ruim een jaar later zag ik intern een vacature bij Doing Goods voorbijkomen. Ik was meteen enthousiast en heb snel gereageerd. Na een korte stage ben ik vier dagen in de week gaan werken, inmiddels zijn dat er vijf. Ik sta nu waar ik sta, en daar ben ik heel blij mee!”

Gewaardeerd door collega’s

In de loods is ook een gezellige lunchruimte gebouwd, Jacqueline, “Tijdens de pauze zitten we hier met z’n allen te eten aan een lange tafel. Het is een leuk team en ik ben met open armen ontvangen. Iedereen is spontaan en ik krijg regelmatig complimenten. Toen ik de vacature zag, had ik er al een supergoed gevoel bij, en dat is ook echt waar geworden. Ik merk dat ik hier steeds zelfverzekerder word en in mijn kracht komt te staan. Je wordt hier echt gewaardeerd. Vanuit NLW word ik ondersteund door een jobcoach. We hebben af en toe een gesprek over hoe het gaat, en ik kan haar bellen als het nodig is. Ik krijg de kans om me verder te ontwikkelen en verder te groeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik via detachering bij Doing Goods mag werken, ik zit hier echt op mijn plek!"

Meer informatie

Ben je na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden wat NLW Groep voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op: 0478 - 552 353 of werk@nlw.nl. Wij staan je graag te woord en denken actief met je mee.