tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Eerste Meet & Match in Onze Loods Horst verbindt werkzoekenden en werkgevers.

Geplaatst op 17-10-2023

Op donderdag 5 oktober vond de eerste editie plaats van Meet & Match. Het evenement, georganiseerd door Onze Loods, maakte het mogelijk voor werkzoekenden en werkgevers uit de regio om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten.

Door het hele pand stonden tafels opgesteld waar werkgevers zich konden presenteren. Werkzoekenden werden geïnformeerd over het werk en de mogelijkheden. Vele contactgegevens zijn uitgewisseld, wat heeft gezorgd voor een succesvolle middag.

Voorafgaand aan de Meet & Match was er gelegenheid voor werkgevers om ervaringen uit te wisselen tijdens een presentatie en gaven de initiatiefnemers een rondleiding door Onze Loods. Imke Verbruggen, gemeente Horst aan de Maas: "Onze Loods is een plek waar iedereen zich thuis voelt en de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Denk aan begeleid werken, een taalcursus of een luisterend oor tijdens een gezamenlijk diner. Inwoners kunnen ook aan het werk bij werkgevers uit de regio. Onze Loods ondersteunt werkgevers met advies, training en begeleiding."

Meet & Match is een initiatief van Onze Loods, een samenwerking tussen NLW Groep, Rendiz en de gemeente Horst aan de Maas. Heb je deze editie gemist? We kijken uit naar een vervolgeditie. Wil jij daar als werkgever bij zijn? Neem contact op met info@onzeloods.nl