tekstgrootte: A - A - A

Deel via

Bezoek aan collega SW-bedrijf Westeifel Werke

Geplaatst op 14-07-2016

In september vorig jaar werd NLW Groep bezocht door collega SW-bedrijf Westeifel Werke uit Duitsland. Dit bezoek is als erg positief ervaren en daarom werden begin juli de OR, de algemeen directeur en een accountmanager van NLW Groep uitgenodigd voor een tegenbezoek in Duitsland. Zo konden wij ook zien welke werkzaamheden er bij Westeifel Werke worden uitgevoerd. Het was een erg interessante ervaring. Bij Westeifel Werke worden door de medewerkers zelf houten banken gemaakt én ze hebben een machine die ballonnen kan bedrukken. Die verkopen ze en daar verdienen ze dan weer geld mee.

Verder hebben zij een hotel waar de eigen medewerkers werken, bijvoorbeeld in de bediening van het restaurant en in de wasserij om lakens te strijken en handdoeken netjes op te vouwen. Op de website (www.westeifel-werke.de) is een impressie te vinden van de werkzaamheden van het bedrijf.

Kortom; een interessant én nuttig werkbezoek; het was leuk om elkaar weer te zien en er zijn veel mooie ideeën uitgewisseld!